13 jel, hogy készen állsz az Új Földre

Elsa Sol
2021-10-07
Felébredés

13 jel, hogy készen állsz az Új Földre

Mindenkinek megvan a saját vibrációja, az ő személyes frekvenciája, és természetesen ez alól a Földünk sem kivétel. Az elmúlt évek alatt a Földünk rezgése érezhetően és mérhetően megnőtt, mely sok kutatás alapjául szolgált. Számos kutatás szerint egy Új Föld jött létre, mely otthona lesz rengeteg embernek, akiknek rezgése az Új Földdel harmóniában van, és akik ezen Új Földet saját tudatosságú fejlesztése, szívük kiterjesztése és együttes, kitartó munkájuk segítségével szó szerint megteremtették.

Lássuk hát, mi a 13 jele annak, hogy egy ember készen áll az Új Földre hazatérni?

1. Szinkronitások és véletlenek

Ismétlődő számsorok, saját születésnapunk számjegyeinek megjelenése, véletlen egybeesések mind azt jelzik, hogy a frekvenciánk emelkedik, és mi egyre jobban hangolódunk a kozmosz végtelen lehetőségeihez.

2.Álmok és vágyak gyorsabb megvalósulása

A belső erőnk és tudásunk erősödésével lehetőségünk van, hogy szembenézzünk félelmeinkkel, és végleg megszabaduljunk tőlük. A módszer, a szembenézés- megtisztítás- és elengedés hármassága, melynek alkalmazásával jobban megértjük a félelemet magát, és könnyebben tudjuk felszámolni...amint megszűnik, a szinkronitások és pozitív energiák még nagyobb erővel tudnak bezúdulni.

3. Étkezési szokások átalakulása

Úgy érezhetjük, hogy kisebb adagokat kívánunk, és sokkal többet zöldséget, gyümölcsöt és egészséges táplálékot, mint korábban. Hirtelen jött és időszakos "valamire vágyásokat" is tapasztalhatunk, amikor pontosan tudjuk, hogy ezt akarjuk most enni, még ha nem is tudjuk mi is az oka. A test hihetetlen intelligenciája egyre több teret kap, ahogy az Új Földre tartunk.

4. Világos és élénk álmok

Amikor az elme nyugodt, a test ellazult, az ember sokkal nyugodtabb és sokatmondóbb álmokat tapasztalhat. Az álmok üzeneteket, tanácsokat, más dimenziók megtapasztalását hordozzák magunkban, és a fejlődés során megszabadulunk a rémálmoktól is!

5.Az igazság ereje

Az igazság a lényeg, érezhetjük, még ha ez ellentétben is áll a rendszerrel, az eddigi tudással vagy más emberek véleményével. Igen, az egyetemes igazság önmagunkról, a bolygóról, a világűrről mind felerősödik, és egyre nehezebben toleráljuk az őszintétlenséget, a hazugságokat és megtévesztéseket.

6. A félelem legyőzése és eleresztése

A belső erőnk és tudásunk erősödésével lehetőségünk van, hogy szembenézzünk félelmeinkkel, és végleg megszabaduljunk tőlük.A módszer, a szembenézés- megtisztítás- és elengedés hármassága, melynek alkalmazásával jobban megértjük a félelemet magát, és könnyebben tudjuk felszámolni...amint megszűnik, a szinkronitások és pozitív energiák még nagyobb erővel tudnak bezúdulni.

7.A Fátyol vékonyodása

A frekvencia emelkedése együtt jár tudatunk tágulásával, s így elkezdünk átlátni a dimenziók között. Van, aki energiákat érez, van, aki fényeket, formákat lát, vagy kifejezetten érzi és látja a hullámzó energiákat, és a dimenziókat egymásba folyva.

8. Villanások, déjavuk és időcsúszások

Minél jobban hangolódunk, annál több érdekes dolgot tapasztalunk. A déjavuk, a hirtelen időpillanatok kiesése vagy megnyúlása, a rendszer és szokások megváltozása, a csúszó és folyós érzések az időben mind az emelkedés jelei, melyek ha gyakran jelentkeznek, akkor az illető elkezd több figyelmet fordítani rájuk, és észreveszi az összefüggéseket és az idő és dimenziók közötti kapcsolatokat.

9. Az emberi kapcsolatok átalakulása

Úgy találhatjuk, hogy bizonyos emberektől távolságot kezdünk tartani, eltávolodunk akár olyanoktól is, akik régóta vannak életünkben, vagy kifejezetten elhagyjuk az olyan személyeket és kapcsolatokat, ahol nincs összhang és megértés már. Az emelkedő energiák hatására olyanokkal kapcsolódunk, akikkel a frekvenciánk, érdeklődésünk és alakuló személyiségünk összhangban van.

10. Energiahullámok tapasztalása

Egyik nap magasan vagyunk, energiától kirobbanóan száguldunk és magasan lüktetünk, másnap enerváltak, fáradékonyak lehetünk. Egyik nap boldogság, másik nap levertség, ezek az energiahullámok velejárói...és normálisak.

11. Frekvencia hangok és fülcsöngések

Hirtelen fülünkben felhangzó sípolások, dobogások, lüktetések és erős fülcsöngések az emelkedő frekvenciák miatt jelennek meg, ahogy befogadjuk őket, és integráljuk önmagunkba és az emelkedő Földünkbe egyaránt. Jelentkezhet csak egyik vagy mindkét fülben, és személyenként eltérő lehet a hangzása és intenzitása egyaránt.

12. "Haza akarok menni" érzés

Úgy érezhetjük, amikor felnézünk az égre, hogy valahol ott a távolban van egy hely, amire úgy emlékszünk: otthon. Még ha nem is tudjuk pontoson hova is akarunk menni, de az érzés erős...az otthon a csillagok között van, s érdeklődni kezdünk, hogy megtaláljuk Csillagcsaládunkat.

13. Különleges képességek ébredése

Az emberi elme ereje határtalan, s mi elkezdjük felfedezni majd alkalmazni. Tisztánlátás, tisztán hallás, bilokáció, lebegés stb. mind ébredhet bennünk, és mi meglepődve tapasztaljuk, hogy mi mindenre is vagyunk képesek valójában. Te mennyire vagy összehangolódva csodás Új Földünkkel?

Elsa Sol - Mindennapi Tudatosság 2021.01.21.

Blog: mindennapitudatossag.simplesite.com

Fb: Mindennapi Tudatosság

Forrás: https://consciousreminder.com/.../13-clear-signs-that.../

fotó: pinterest


Elsa Sol

Sziasztok, Elsa vagyok...  Író, Tanuló, Ébredő, Fénymunkás, Gyógyító, Szabad Lélek

Mindig is spirituális voltam, de igazán 2018-ban kezdtem el írni a Felébredésről és a bolygón érezhető változásokról. Lelkesedésem nem csökkent, néha lassultam, néha száguldottam, de kitartóan haladok. Azóta számtalan lélek csatlakozott az Úton, és cikkeim száma egyre dúsul.

Ha Te is ébredsz, ha Te is változol, ha Te is változást akarsz, tarts velem az oldalon, merülj el a cikkek mélységeibe, és remélem jól érzed magad, válaszokat és segítséget találsz.

Szeretettel, Elsa.

Kapcsolódó cikkek