Isteni szárnyak csapkodása - figyeld mit tudunk!

Elsa Sol
2023-01-17
Felébredés

Oké, ez valami teljesen új!


Próbáld ki:

gondolj a lapockádra. Mit érzel? Érzed a fura bizsergést? Érzed a mozgolódást?  Érzed a szárnyakat? Érzed, amint figyelmed odafordul szétnyílnak és csapkodni kezdenek? És igen, tényleg ott vannak! És nem, eddig nem voltak ott.

És most, gyerünk, derítsük ki, mi mindenre jók:))

Gyerekek, hivatalosan is eljutottunk az igazi nagy változás korához! Ritkán írok ilyen nagy szavakat, mert nem szeretem emberi idővonalunkra levonszolni a fejlődésünket, de az elmúlt pár hét olyanokat hoz és mutat, hogy még a gyakorlottak szeme is kikerekedik:) Hihetetlennek tűnő, de igaz élmények, megvalósulások, és beérések! Elképesztő álmok, teremtések, teljes fordulások és megérkezések! Merj látni, merj érezni, merj lenni! Csodák földjén járunk, csak nézz előre és befelé:)

Áldás Rátok Istenlények, Csillagfények, Ébredő lelkek!

Szeretettel, testvéretek, Elsa.

Elsa Sol - Mindennapi Tudatosság 2023.01.17.

mindennapitudatossag.com

Fb: Mindennapi Tudatosság

fotó:pinterest




Elsa Sol

Sziasztok, Elsa vagyok...  Író, Tanuló, Ébredő, Fénymunkás, Gyógyító, Szabad Lélek

Mindig is spirituális voltam, de igazán 2018-ban kezdtem el írni a Felébredésről és a bolygón érezhető változásokról. Lelkesedésem nem csökkent, néha lassultam, néha száguldottam, de kitartóan haladok. Azóta számtalan lélek csatlakozott az Úton, és cikkeim száma egyre dúsul.

Ha Te is ébredsz, ha Te is változol, ha Te is változást akarsz, tarts velem az oldalon, merülj el a cikkek mélységeibe, és remélem jól érzed magad, válaszokat és segítséget találsz.

Szeretettel, Elsa.

Kapcsolódó cikkek