Karmikus szálak elválása -Szétszakadó és újraforró kapcsolatok hálójában

Elsa Sol
2022-11-24
Felébredés


Rengetegen szembesültek azzal, hogy az elmúlt években rengeteg kapcsolatuk szétszakadt, emberek távoztak és érkeztek, régi kötelékek bomlottak fel vagy alakultak át teljesen.

Eljutottunk oda, ahol a változás, amiről beszélünk igazi arcot ölt, és mindennapjainkba egyre erősebben és látványosabban beszivárog. A 3D-s rendszerek, kapcsolatok, érzéscsokrok elavultak, és habár még mindig néha alkalmazzuk őket, az eredmény már nem igazán sikeres; máshogy rezgünk, másra vágyunk, mást akarunk megélni. Számtalan kapcsolatunk elmúlt, szikrázva vagy csöndesen eltunyulva, és ez rendben van. Egyszerűen kirezgünk az életükből mert emelkedünk, és ezzel átformálódunk. Mások a vágyaink, az álmaink, és hiába a régi kötelék, az új énünk már másra vágyik. Az érkező energiák eddig együtt szivárogtak be a 3D-s energiákkal, amik még hatnak ránk. Ám eljutottunk a dűlőpontra, ahol mostantól az 5D-s frekvenciák lesznek túlsúlyban, így akik nem emelkednek, nem változnak, nem akarnak átalakulni, azoknak egyre nehezebb lesz az életük. A bolygó elhajózik alóluk, így nem lesz már alap, amin mozognak. Mi viszont, akik haladnak, stabilabb alapot kapunk, a hullámzás csökken, könnyebben és gyorsabban alkalmazkodunk és haladunk az utunkon.

Mernünk kell a teret felszabadítani, és helyet adni az újnak. Nézzünk vissza kik voltunk 3 hónapja, fél éve vagy tavaly? Kik jöttek azóta és ki mindenki távozott? Mi mindent élünk meg máshogy, mi mindenben döntünk vagy gondolkodunk máshogy mint korábban? Mennyit nőtt az érzékenységünk, tágult a szívünk vagy ébredt a tudatunk? Igen, hatalmas utat megtettünk, és mostantól ez kőkeményen látszik. Szétváltak a dimenziók, és kapaszkodhatunk még egyik karral itt, a másik lábbal ott, de hamarosan nem lesz talaj. Akik nem harmonizálnak már velünk, akik nem értenek már minket, akikkel nem közösek az értékek, és nem látjuk a közös jövőt, engedjük el. A saját útjukat kell járniuk, s ha akarnak, utolérnek. A mi dolgunk haladni tovább, mutatni az utat, tartani a fényt, tágítani az 5.dimenziót a mi földünkön. Ezért merd elengedni azt, ahol érzed már nincs meg az összhang, legyen az egy ember, egy szokás, egy beidegződés...most tiszta a lap, kezdd úgy és azokkal, akikkel és ahogyan szeretnéd! Áldás és Fény Rátok!


Szeretettel Elsa.


Elsa Sol - Mindennapi Tudatosság 2022.11.24.

mindennapitudatossag.com

Fb: Mindennapi Tudatosság

fotó:pineterst

Elsa Sol

Sziasztok, Elsa vagyok...  Író, Tanuló, Ébredő, Fénymunkás, Gyógyító, Szabad Lélek

Mindig is spirituális voltam, de igazán 2018-ban kezdtem el írni a Felébredésről és a bolygón érezhető változásokról. Lelkesedésem nem csökkent, néha lassultam, néha száguldottam, de kitartóan haladok. Azóta számtalan lélek csatlakozott az Úton, és cikkeim száma egyre dúsul.

Ha Te is ébredsz, ha Te is változol, ha Te is változást akarsz, tarts velem az oldalon, merülj el a cikkek mélységeibe, és remélem jól érzed magad, válaszokat és segítséget találsz.

Szeretettel, Elsa.

Kapcsolódó cikkek