A Te utadról - Te kinek az útját járod?

Elsa Sol
2023-03-14
Felébredés


Amikor elkezdtem a spiritualitással foglalkozni, alig volt ember, aki erről írt, úgy kellett keresni a könyveket a témában. manapság azonban, mint gombák nőnek ki a vezetők és tanítók, akik mind írnak, tanítanak, vezetnek másokat. És ez szuper, a több még több lehetőséget biztosít, de vajon honnan tudod melyik lesz a te utad? Honnan tudod melyiken járj? Hogyan ne legyél totál összezavarva és elkábítva bőségtől?

Sokan komolyan elvesztik az irányt, mert annyi emberre figyelnek, annyi utat próbálnak összehangolni, és a végén csalódnak, mert megfeszítik magukat egy-egy tan mellett, és mégsem lesz belőle igazi eredmény. És miért?

Mert mások nem tudják megmondani neked, hogy melyik a te utad! A te utad a tiéd, te építed, te alapozod és te is jársz rajta. És sosem lesz két út teljesen azonos, mert nincs két ugyanolyan ember. Ezért ha döntened kell, ne másokra hallgass, ne kifelé keress, hanem befelé. Kérdezd meg magadtól: ez hozzám szól? Ez ad nekem? Ez vezet és segít? Ez hozzáad ahhoz, aki vagyok vagy lenni szeretnék?

Sokan tanítják, hogy ezt meg azt az utad járd, ezt mind tedd meg, ezeket meg sose tedd, mert különben...! Nincs mert különben!!! Ne hagyjátok, hogy bárki elvegye a kedveteket, vagy megfélemlítsen, vagy ráerőltessen valamire, ami benned feszültséget vagy ellenállást kelt. Azt figyeld, ami melegít, ami inspirál, ami tölt, amitől tele leszel életkedvvel és meg akarod ölelni a világot.

Mindenkitől tanulunk valamit, mindenki és minden ad nekünk, de mernünk kell szabadon járni, mernünk kell a saját utunkon haladni, még ha mások szerint ez nem a jó út (nekik és nem nekem). Nincs egy út! Nincs egy fajta felemelkedés. Minden benned van, és ebben a szent percben elérheted, ha akarod és teszel érte. Nincs egy bizonyos idősáv, amíg haladnod kell, vagy ameddig el kell jutnod, hogy felébredj. Pont úgy, ahogy az ágyban is egy villanás alatt kinyílik a szemed és felébredsz, na pont így ébredsz rá önmagad teljességére is. És mindenki más, minden módszer, minden tan, minden tanító csak emlékeztet, és utat mutat. De te döntöd el, érdemesek-e arra, hogy kövesd őket, figyelmedet, bizalmadat add nekik...hozzád szólnak-e vagy sem. És a végén kialakul a te utad, amit senki nem jár jobban, mint te, és senki nem tud róla többet, mint te magad.

Áldás és Fény Rátok!

Szeretettel, Elsa.

Elsa Sol - Mindennapi Tudatosság 2023.03.13.

mindennapitudatossag.com

Fb: Mindennapi Tudatosság

fotó:pineterst

Elsa Sol

Sziasztok, Elsa vagyok...  Író, Tanuló, Ébredő, Fénymunkás, Gyógyító, Szabad Lélek

Mindig is spirituális voltam, de igazán 2018-ban kezdtem el írni a Felébredésről és a bolygón érezhető változásokról. Lelkesedésem nem csökkent, néha lassultam, néha száguldottam, de kitartóan haladok. Azóta számtalan lélek csatlakozott az Úton, és cikkeim száma egyre dúsul.

Ha Te is ébredsz, ha Te is változol, ha Te is változást akarsz, tarts velem az oldalon, merülj el a cikkek mélységeibe, és remélem jól érzed magad, válaszokat és segítséget találsz.

Szeretettel, Elsa.

Kapcsolódó cikkek