Szétpukkaduuunk!

Elsa Sol
2023-07-29
Felébredés

Szétpukkaduuunk! -Honnan jött ez a frusztrált, feszült időszak, és miért érezzük?

Sokan írtatok és én magam is erősen tapasztalom a kollektívbe érkező és benne áramló negatív energiákat, melyek haragot, dühöt, félelmet, belső nyugtalanságot és bizonytalanságot, kedvetlenséget, frusztrációt váltanak ki. Sokan tanácstalanul állnak, hogy ennyi belső munka után miért is érzik ezeket.

Fontos emlékeznünk, hogy az érkező magas rezgésű energiák sosem azért jönnek, hogy nekünk "rossz" legyen, hanem azért, mert tisztulunk, mi is, a bolygó is, a családi karmák, a fizikai sík és a mi belső világunk síkjai egyszerre. Az érkező magas energiák az alacsonyakat szemmagasságba hozzák, pont azért, hogy ne tudjuk többet elhessegetni, hanem szembe kelljen velük nézni, mert feleslegesen hurcibáljuk magunkkal ezután. Az áramló alacsony energiák a sok alacsony rezgésű ember gondolatmezeje és a felszabaduló kollektív tisztulás együttes hatása. Fontos, hogy ami a mi életünkbe feljön többször, az a mi csomagunk! Ne fordítsuk el a fejünket, figyeljünk oda, adjunk teret az érzéseinknek, engedjük meg a létüket, engedjük, hogy átfolyjon rajtunk és ki tudjon ürülni. A többi pedig, a szálldosó energiák, csak érintenek minket, ne kapcsolódjunk velük, ne hagyjuk, hogy hassanak ránk, hanem az érzéssel ellentétes pozitív energiával semlegesítsük, és engedjük tovább. Ébredőkként mi magunk is rengeteget dolgozunk az egész emberiség/felmenőink energiáján is, ezért ilyenkor fontos, hogy ne vegyük magunkra, csak hagyjuk elsuhanni, vagy átfolyni és töltsük meg valami pozitívval, hogy úgy áramoljon tovább.

Sose féljetek szembenézni, belemenni az érzéseitekbe, ha negatívok, nehezek, akkor se, sőt. Ami feljön, az ott van, és tök felesleges elküldeni, mert csak visszatér. Ha itt és most tudsz szánni rá időt és energiát, akkor most oldozd fel, és így meglepődsz majd mennyi dolog változik meg benned és az életedben. Egy-egy góc rengeteg dolgot tart, így egyetlen lökéssel rengeteget változtatsz. Te vagy az életed Teremtője, vedd kezedbe a sorsod, vedd vissza az erőd, és merj felfényleni...ezért jöttél.

Áldás és Fény Rátok! Köszönöm, hogy dolgoztok magatokon és mindannyiunkért:)

Szeretettel Elsa.

Elsa Sol - Mindennapi Tudatosság 2023.07.21.

mindennapitudatossag.com

Fb: Mindennapi Tudatosság

Fotó: Pinterest

Elsa Sol

Sziasztok, Elsa vagyok...  Író, Tanuló, Ébredő, Fénymunkás, Gyógyító, Szabad Lélek

Mindig is spirituális voltam, de igazán 2018-ban kezdtem el írni a Felébredésről és a bolygón érezhető változásokról. Lelkesedésem nem csökkent, néha lassultam, néha száguldottam, de kitartóan haladok. Azóta számtalan lélek csatlakozott az Úton, és cikkeim száma egyre dúsul.

Ha Te is ébredsz, ha Te is változol, ha Te is változást akarsz, tarts velem az oldalon, merülj el a cikkek mélységeibe, és remélem jól érzed magad, válaszokat és segítséget találsz.

Szeretettel, Elsa.

Kapcsolódó cikkek