Hogyan emelkedünk és lépünk magasabb dimenzióba?

Elsa Sol
2023-01-26
Felébredés

Kedves Testvéreim!

Beszéljünk pár szót, mert úgy tűnik, hogy rengetegen rossz irányba néznek, és kívülről várják a "megmentést". Gyerekek, tisztázzuk le: a felemelkedés azt jelenti, hogy emelkedünk. MI! Nem a plejàdiak, nem az angyalok, nem mások, hanem mi. Ha elkezdesz egy nyelvet tanulni, gondolod, hogy mindenki beszélni tudja majd azt a nyelvet? Nem. Te tudod majd, mert te tanulod, te gyakorlod, te teszed bele az idődet és energiádat. Ugyanez igaz a felemelkedésre. Te dolgozol érte, te emelkedsz vagy zuhansz, ahogy kívánod. Ez egy szabad bolygó, ami azt jelenti szabadon dönthetsz: emelkedsz? Stagnálsz? Zuhansz? Te döntesz és senki más.

A felemelkedést nem kapjuk, nem mások adják, nem másoktól függ; rajtad áll, meg rajtam meg mindenkin, aki ezen a bolygón lakik.

A tudatosságunk, a rezgésünk számít. Alacsony alacsonyat hív, magas a magasat vonzza be. Tudom sokan szétszakadnak most, hogy oltott vagy oltatlan, de tökmindegy, mert az a lényeg, hogy a tudatosságod hova helyezed. Akármilyen alacsony energia is legyen körülötted, ha te magasan rezegsz, akkor leveted magadról, nem ér el, nem hat rád. Kérlek titeket, ne építsünk több szeparációt és több félelmet. Magadra figyelj, magaddal törődj. Nem kell minden cikkhez és hozzászóláshoz valami negatívat vagy támadót hozzátenni. Ha nem szól hozzád egy üzenet, lépj tovább, és olvass olyat, ami feltölt, ami erőt ad, amitől melegszik a szíved és inspirált, erőtől duzzadó leszel. Mindenki maga halad a felébredés útján, a maga tempójában, a saját döntéseit követve. Nem kell ítélkezni.

Van segítség kívülről, rengeteg! De ahogy a gyerek is maga áll fel és nem a szülő húzza, mi is magunk lépkedünk egyre magasabbra, önmagunk létráján át egy magasabb dimenzióba. Ha félsz, dolgozz ezen részeiden. Ha mérges vagy, nézz magadba és szabadítsd fel. Ha valaki vagy valami nem szól hozzád, nem ad az életedhez, lépj tovább. Belülről alakul a világ, mi együtt, belülről kezdve kifelé haladva építjük a jövőt. És szerintem mindenki megegyezhet abban, hogy szeretetet, fényt, kedvességet, megértést és békét akarunk a jövőre... úgyhogy erre fókuszáljunk, ezeket erősítsük önmagunkban, hogy elérjen másokat is, és így egy olyan világ jön létre, amiért dolgozunk.

Köszönöm nektek, hogy ennyien dolgoztok magatokon, és emelitek önmagatok és a kollektív energiáját. Ez egy olyan példa, amit mindenki bátran követhet! Áldás Rátok Ébredők!❤🙏❤

Szeretettel, mèg mindig ébredő testvéretek, Elsa.❤

Elsa Sol - Mindennapi Tudatosság 2021.12.30.

mindennapitudatossag.com

Regi: mindennapitudatossag.simplesite.com

Fb: Mindennapi Tudatosság

Fotó:pinterst

Elsa Sol

Sziasztok, Elsa vagyok...  Író, Tanuló, Ébredő, Fénymunkás, Gyógyító, Szabad Lélek

Mindig is spirituális voltam, de igazán 2018-ban kezdtem el írni a Felébredésről és a bolygón érezhető változásokról. Lelkesedésem nem csökkent, néha lassultam, néha száguldottam, de kitartóan haladok. Azóta számtalan lélek csatlakozott az Úton, és cikkeim száma egyre dúsul.

Ha Te is ébredsz, ha Te is változol, ha Te is változást akarsz, tarts velem az oldalon, merülj el a cikkek mélységeibe, és remélem jól érzed magad, válaszokat és segítséget találsz.

Szeretettel, Elsa.

Kapcsolódó cikkek