Honnan tudod, hogy jó úton jársz?

Elsa Sol
2022-11-10
Felébredés

Mostanában ömlenek az okosabbnál okosabb cikkek, amik azt taglalják, hogy milyen is a jó Fénymunkás, a megfelelő Felemelkedő, vagyis, hogy milyennek is kéne lennie annak, aki az Ébredés útját járja. De mindenki, aki ezt az utat választja, és már jár rajta egy ideje pontosan tudja, hogy a Felemelkedés egy folyamat, és mindenki saját maga halad végig rajta. Ergo, senki nem hasonlítható egy másikhoz, és felesleges kategorizálni, hogy ki mit csinál és hol jár. Igenis vannak olyan napok akár hetek is, ahol a tele a cipőd, ahol nyomott vagy, kimerült, dühös vagy frusztrált. És vannak azon időszakok, amikor töltődsz, ragyogsz, emelkedsz és minden napsütötte.

Ne hasonlítsuk magunkat senkihez, és ne kössük magunkat időpontokhoz és kritériumokhoz. Nem kell senkinek megfelelned ahhoz, hogy felemelkedj. Senki más nem adja neked, nem kell mástól kérned, vagy elég jónak lenned ahhoz, hogy a tudatosságod növeld. Akik azt hirdetik, hogy kövesd ezt vagy azt, vagy eddigre és addigra ezt meg azt tegyél meg, mert különben...na ezek totálba nem értik, hogy mi van. A felemelkedés egy áramlás, és ameddig nem vagyunk tökéletesen felébredettek, addig lesz min dolgozni, lesz hova fejlődni, és még tovább emelkedni. Mindenkinek van még puttonya, kisebb vagy nagyobb, na ez a része csak rajtuk áll. Aki többet dolgozik magán, az fejlődik, és az élete könnyebb, érthetőbb, kezelhetőbb és irányíthatóbb lesz. Akik nem, azok is haladnak, csak lassabban, és életek sora áll előttük, hogy ők is erre az útra lépjenek. Senki nem kevesebb, csak más. Viszont mindannyian egyek vagyunk abban, hogy boldogságot, egészséget, szeretetet keresünk.

Próbáljunk türelmesebbek lenni magunkkal és másokkal is. Mert vannak időszakok, amikor nehezebben megy, és sötétben érezzük magunkat, amikor mások meg épp ragyognak és szétrobbannak a boldogságtól. Mindenki a maga tempójában halad és ébred. Úgyhogy azt nézd, hogy Te mennyit haladtál, te mennyit fejlődtél, Te mi mindent ledolgoztál, és érzel már másnak. Te vagy önmagad mércéje, minden más csak emlékeztet, mutat, segít és vezet.

Haladj az utadon szépen, felemelt fejjel, és tudva, hogy jó úton jársz...még a rosszabb és sötétebb napokon is, amikor épp ürítgetsz, takarítasz, tisztogatsz vagy csak lélegzel. Mert ezek a napok is kellenek, és ezek is adnak, mutatnak, és vezetnek tovább önmagad ragyogó fényébe és legkiteljesedettebb lényébe.

Áldás Rátok, és Áldás minden Ébredőre!🙏 Szeretettel, ébredő testvéretek, Elsa.❤

Elsa Sol -Mindennapi Tudatosság 2021.03.26.

mindennapitudatossag.com

Fb: Mindennapi Tudatosság

mindennapitudatossag.simplesite.com

Fb. Mindennapi Tudatosság

fotó:pineterst

Elsa Sol

Sziasztok, Elsa vagyok...  Író, Tanuló, Ébredő, Fénymunkás, Gyógyító, Szabad Lélek

Mindig is spirituális voltam, de igazán 2018-ban kezdtem el írni a Felébredésről és a bolygón érezhető változásokról. Lelkesedésem nem csökkent, néha lassultam, néha száguldottam, de kitartóan haladok. Azóta számtalan lélek csatlakozott az Úton, és cikkeim száma egyre dúsul.

Ha Te is ébredsz, ha Te is változol, ha Te is változást akarsz, tarts velem az oldalon, merülj el a cikkek mélységeibe, és remélem jól érzed magad, válaszokat és segítséget találsz.

Szeretettel, Elsa.

Kapcsolódó cikkek