A Felemelkedés Tünetei 2. rész

Elsa Sol
2022-11-09
Felébredés

16. Fej körüli érzetek – bizsergés, lüktetés, vibrálás, fájások és szúrások; energialöketek a fejtetőn; bizsergés, vibrálás a fej körül, főleg hátul és tetején; nyomás a tarkóban és homlokon; tágulás érzés a koponyában; fájások és szúrások a fej hátsó felén le a nyakig, szem, fül, fog, állkapocs fájdalmak esetenként. – A 3. Szem ( és tobozmirigy) és Korona csakra aktiválása,töltődése és tisztulása okozhatja ezen tüneteket.

17. Allergiák – étel, kemikáliák, hangok,  illatok, filmek stb. – ahogy a test és a lélek tisztul, egy csomó dolog egyszerűen már nem fér bele.

18. Szinkronitások – elsősorban számok 11:11, 14:44, 8:8 stb, de mindenféle területen jelentkezhet: emberekkel megismerkedünk, könyv kezünkbe kerül, valaki ajánl valamit, belefutunk valamibe, angyali üzenetet olvasunk; a "válassz egy szimbólumot" tesztek pont azt üzenik, amit hallanunk kell stb. – Az életben semmi sem véletlen, mindenhol jelek és leckék vesznek körül minket; ekkortól kezdünk ezekre felfigyelni, és keresni a válaszokat .

19. Vándorfájások – a test egész területén jelentkezhet, gyakorlatilag elkezd fájni, lüktetni valahol aztán továbbmegy máshol nyom egy ideig, onnan ismét tovább. Ekkor a "most halálos beteg vagyok, vagy teljesen megőrültem" között ingadozunk. A test blokádjai oldódni kezdenek, a meridiánok tisztulnak. Hol energiát fogadunk, hol pedig épp tisztítunk. Minden aktiválódik, így az egész test átalakulhat. A vándorfájások időszakosak, ahogy az energia továbbhalad, a nyomás elmúlik.

20. Alapvető fájások és jelenségek – fej, nyak és gerinc, mellkas és hát, kezek és karok, láb, talp, végül is bárhol fájásai, nyomásai lüktetései jellemzőek. Gyomorproblémák, has-  fájás, menés, nyomás; megfázás és influenza jellegű tünetek, torok szárazság, kaparás, feszülés érzése, fül és szemnyomás, ez gyakorlatilag végig tart, csak időről-időre más területen. A csakrák tisztulása, a blokkok tisztulásai mind egy folyamat részesei, s mivel nem tegnap tömődtünk el, így időt vesz igénybe, hogy fokozatosan megtisztuljunk. A Felemelkedés türelemre tanít a testünk iránt, ami egy hatalmas változáson megy keresztül.

21. Epizodikus energialöketek – intenzív energiák hatására érezhetjük úgy, hogy egyszer tele vagyunk energiával, pörgünk ezerrel majd hopp ezután vagy másnap viszont hullafáradtak vagyunk, erőnk sincs kikelni az ágyból; ez depresszióval, kedvetlenséggel párosulhat. Néha napokig tartó extrém fáradság és erőtlenség. - Az energiák áramolnak, a test hol fogad, hol tisztít, nem is beszélve az erős energiákról, melyek teljesen lefárasztják a testet, néha az agyat is, így napközben egyéb tevékenységekre nem marad ereje.

22. Megőrülök vagy meghülyülök – feledékenység, szavak elfelejtése vagy késleltetett eszünkbe jutás; szavak mintha szétesnének, a betűk hirtelen külön állnak; napok, amikor úgy érezzük az agyunk le van kapcsolva nullásra; ködösségérzés; szétszórtság; zavartság; elejtem, nekimegyek, lelököm, belerúgok és egyéb figyelmetlenségek türelmetlenség, nyugtalanság érzet hosszú szövegek végighallgatása és végigmondása alatt; organizáció, tervezés széthullása; érdeklődés elvesztése az analizálás, keresgélés, komplex témakörök iránt – az életünk nagy részében az agyunk bal felét alkalmazzuk a mindennapokban; ám most az agyunk jobb fele jobban rákapcsol, ahonnan az intuíció, a kreativitás, fizikai képességek, belső erő, testtudat stb erednek. Ahhoz, hogy a két fél kiegyensúlyozódjon és harmóniába kerülve összekapcsolódjon, a bal felet néha “le kell kapcsolni kicsit”, ilyenkor érezhetjük ezeket a tüneteket. Időszakosak.

23. Szédülés – földeletlenség jele; a test hatalmas energiákat fogad, melyet folyamatosan csatornáznunk kell a földbe, hogy stabilak tudjunk maradni. A testünk alacsony rezgése emelkedni  kezd az érkező energiák hatására, így ha nem földelünk, könnyen légies, szédülős, émelygős állapotba kerülünk. Ezek pedig könnyen vezetnek eséshez, ütéshez, horzsolásokhoz, törésekhez is, ami a következő tünet amúgy. Úgyhogy földeljünk folyamatosan, ez főleg a most Ébredezőkre vonatkozik, de a haladók is könnyen elfelejtkeznek róla, mert annyira finomak az energiák, csak úszunk aztán bumm, ez itt a 3D! ( ok most már 4D!)

24. Fiatalosabb, egészségesebb kinézet – a test energiája emelkedik, a meditáció pedig segít, hogy a szellemünk frissebb, a testünk egészségesebb, a lelkünk pedig összekapcsoltabb legyen. Ezek együttesen adják, hogy hirtelen kivirulunk, árad az energiánk és a Fényünk.

25. Belső inspirációk – hirtelen jött ötletek, tervek, álmok, kreatív megvalósítások; életmód- és helyváltás; kreativitás megélése írás, zene, rajz, tánc területen,  vagy akármilyen területen jött érdeklődés. – Belső Énünk ébred bennünk, és áramlanak az inspirációk.  – A Ki és mi akarok lenni? időszak kezdete.

26. Már értem! azaz az “aha” pillanatok – egyre többet keresünk, és tudunk meg a dolgokról, a tudásunk bővül, áramlanak az információk, kérdezünk, keresünk és végre kezdjük érteni, kezdjük a dolgokat az életünkben meglátni. Jelek jönnek, tanárok áramlanak, ismerősökkel bővülünk, könyvek kerülnek elénk. Egyre több dolog szól hozzánk, mozdít meg bennünk valamit, összeállnak a dolgok, hirtelen értünk és tudunk, sokszor bizonyos területeken minden könnyedén megy, jobban oldjuk meg, kezdenek az olvasottak élményekké válni. – Áramlunk emelkedünk, fejlődünk, ébredünk.

27. Spirituális egó – az imént említett megértések miatti tévút; az Ébredő annyi mindent szív magába annyi mindent tapasztal, hogy úgy érzi, már “szinte mindent tud és ért”, így kész is megosztani mindenkivel. Ekkor kész tanárokká válunk, tudásunkat megosztjuk a családunkkal, ismerőseinkkel, megéljük frissen szerzett ismereteinket, és címkékkel látjuk el magunkat. Sokan elakadnak ekkor, mert úgy érzik, ők már mindent tudnak, és csak erre fókuszálnak.Az egó pedig duzzad csendesen – Az egó nagyon simulékony, és mivel nagy területektől fosztjuk meg az Ébredés alatt, így ott kapaszkodik meg, ahol tud. Ne feledjük, mindig tanítók és tanulók leszünk egyszerre. A fejlődés sosem áll meg.Mindig lesz mit megismerni.  Mindig van új a Nap alatt.

28. Letargia, kedvetlenség, érdeklődés hiánya – a folyamat alatt rengeteg dolgot levedlünk magunkról, mindent, ami már nem szolgál minket. Kedvtelések, szórakozások, emberek és kapcsolatok, dolgok iránti vágy, hirtelen nincs kedvünk semmihez; nyomottságérzet; kedvetlenség; üresség érzet; hirtelen nem tudom ki vagyok, mit szeretek, mit akarok; magányra vágyás – a fokozott fejlődés, az  energia fogadása és integrálása mindenre hat – ez egy nyugalmi időszak, letisztulás; sok dolgot ekkor engedünk el, minden átalakul. Ez azokat viseli meg leginkább, akik nagyon társasági emberek voltak, és hirtelen úgy érzik valamit elveszítenek magukból.” Nem tudom már, ki vagyok”.

29. Kitörési vágy – megszokásokból való kitörési vágy; dolgok megváltoztatása vagy feladása, elkerülése, hátrahagyása - lélekölő, erőt elszívó emberek, toxikus helyzetek és kapcsolatok, munka, lakóhely mind idegőrlővé válik; úgy érezzük nem bírjuk tovább, ki kell szakadni ebből, váltani kell, újulni frissülni – a Belső Én erősödik bennünk, egyre többet érezzük. Beindul a löket, úgy érezzük meg kell találnunk és élnünk, azt, akik vagyunk; szabadság érzet keresése; belső erőnk erősödése; Mi a célom? És Hogyan érem azt el? A belső vágyak és külső világ összehangolása. Álmaink és vágyaink megélésének keresése.

30. Az idő gyorsulása és változása – mintha gyorsult volna az idő; elperegnek a napok, hetek; néhány dolgot totál elfelejtünk, másokra pedig élesen emlékszünk;  már mennyi mindent értek, mennyi változás, mennyi dolog történt; jelenben levés, déjà vu-érzések; - a fejlődés olyan gyors ütemben zajlik, hogy úgy érezzük mintha begyorsultunk volna, és egyre többet tartózkodunk a jelenben.

Folytatása következik!

A Felemelkedés mindenkire hat, de mindenkire máshogy. Lehet, hogy bizonyos tüneteket tapasztalsz, másokat pedig nem, vagy még nem, vagy nem is fogsz. Nincs egy jó út, mert mind egyedülállóak vagyunk. Ha aggódunk, ha valamitől feszülünk, akkor nézessük meg magunkat orvossal, hogy megnyugtassuk magunkat, és elcsendesíthessük az egót, ami mindent felhoz, amit csak talál még bennünk…

Kapaszkodjunk, a Felemelkedés hulláma mindent visz magával, de a sebességet mi határozzuk meg magunknak. Áramoljunk, tisztítsuk magunkat, dolgozzunk magunkon, és ébresszük fel a Belső Fényünk!

Szeretettel, Elsa

Előzmény: Felemelkedési tünetek 1.

Folytatás: Felemelkedési tünetek 3.

Elsa Sol - Mindennapi Tudatosság 2018.08.31.

mindennapitudatossag.com

Fb: Mindennapi Tudatosság

Régi website: mindennapitudatossag.simplesite.com

fotó: pinterest

Elsa Sol

Sziasztok, Elsa vagyok...  Író, Tanuló, Ébredő, Fénymunkás, Gyógyító, Szabad Lélek

Mindig is spirituális voltam, de igazán 2018-ban kezdtem el írni a Felébredésről és a bolygón érezhető változásokról. Lelkesedésem nem csökkent, néha lassultam, néha száguldottam, de kitartóan haladok. Azóta számtalan lélek csatlakozott az Úton, és cikkeim száma egyre dúsul.

Ha Te is ébredsz, ha Te is változol, ha Te is változást akarsz, tarts velem az oldalon, merülj el a cikkek mélységeibe, és remélem jól érzed magad, válaszokat és segítséget találsz.

Szeretettel, Elsa.

Kapcsolódó cikkek