Magadra ismersz? -16 jel, hogy te is Indigó lélek vagy

Elsa Sol
2023-02-07
Felébredés

Magadra ismersz? -16 jel, hogy te is Indigó lélek vagy

Az indigó gyerekek (mára felnőttek) a 70-es évek Új Hullám mozgalmával érkeztek, és jellemzően indigókék aurával rendelkeznek. Ezek az öreg lelkek más magas dimenziós bolygókról érkeztek, hogy bedurrantsanak egy hatalmas eseményt: az emberi tudatosság evolúciós ugrását. S ha nem is egyeznek szóról szóra, itt van 16 jel, amivel a többségük rendelkezik.

1. Erős akaratúak- makacsok.

Mennek és tesznek. Sokszor tank módjára, mert elemük a robbantás, és erős bennük az igazságérzet, és a moralitás.

2. 1968-1990 között születtek.

Ebben az időszakban a rendszer megmozgatása, a fény gyermekeinek leszületése és eloszlása, az új eszmék ébredése, és a felemelkedés beindítása zajlott.

3. Konokok.

Nehéz őket meggyőzni, mert bennük van egy jelzőfény, és addig mennek, amíg csak kell.

4. Kreatívok.

Írók, festők, designerek, művészek. Árad beléjük az inspiráció, és belső erő hajtja őket, hogy a világba lehozzák és manifesztálják.

5.Könnyen lesznek függők (bármihez).

Mivel erős bennük az otthonuk energiája, de itt nem találják, hajlamosak más utat találni, hogy lelkük ne szomjazzon, és tompítsák a hiányt.

6. Öreg lelkek.

Érzik, tudják sokszor éltek már, belülről égeti őket a sugallat, hogy máshonnan jöttek, céllal vannak itt, és egyszer hazamennek végre.

7. Nagyon intuitívak és sokan tisztánérzők-látók-hallók stb.

Ezen képességeket már mind tökélyre fejlesztették előző életeik során, és a jelenben fokozatosan aktiválják őket, ahogy emlékezni kezdenek magukra.

8. Gyakran elszeparálódnak másoktól.

Mivel nagyon különböznek, és egy mély sóvárgás van bennük otthonuk iránt, nehezen találnak barátokra, akiknek igazán megnyílnak. Szeretik önmaguk társaságát és a nyugalmat, de ismerősök között feloldódnak.

9. Önállóak és büszkék.

Szeretik a maguk útját járni, egyedül helyt állni, letenni az asztalra. Fontos számukra az integritás és a tisztelet.

10. Vágy a nagy jóra

Mindegyikük egyezik abban, hogy mély belső vágyuk a világbéke, a Föld, az állatvilág megóvása, és érzik, hogy jelenlétükkel jelentősen befolyásolják mindezt. Sokan aktívan is tesznek ezekért.

11.Állandó ingadozás a nagy dolgokra vagyok hivatott és a semmit sem érek között

Igen, a két felük folyton harcol. Ha lent vannak, az egész világ nyomja a vállukat, de ha fent, a hegyeket is elmozgatják a kisujjukkal.

12. Könnyen elunják magukat.

És emiatt folyton új dolgokat próbálnak ki, új kihívásokat keresnek, és gyakran félbe is hagyják...mert megunják.( és mert ezt már mind tudják)

13. Gyakran álmatlanok vagy rémálmok gyötrik őket

Álom-állapotban jobban kapcsolódunk belső világunkhoz és teljességünkhöz, így előző életek traumái, jelen életük kihívásai mind gyötörhetik őket.

14.Könnyen és sokszor esnek depresszióba.

Tudatlannak sem könnyű ebben a világban, na de tudatosnak pláne! Nem csoda, hogy néha eluralkodik rajtuk a világvége hangulat és ki kell kapcsolniuk.

15.Csak komoly barátságra nyitnak

Nem keresnek felszínes, csevegős semmiről sem szóló kapcsolatokat. Ha megnyílnak, akkor abban megbíznak, és lelkük mélységét megosztják.

16. Könnyen kapcsolódnak az állatvilággal, és a különböző lényekkel, energiákkal.

Érzik, tudják, nem vagyunk egyedül, és a misztikum világa számukra sokszor egy mély belső bizonyosság, hogy ezen a bolygón minden el van sunnyogva.

Ha legalább 13 igaz volt rád, akkor te is Indigó vagy! Kapcsolódja többiekkel, mélyülj el a küldetésedben, és légy bátran az a harcos lélek, aki  lejött a Földre, hogy megrengesse a világot, és megalapozzon egy új korszakot.

Szeretettel, Elsa.

Elsa Sol - Mindennapi Tudatosság 2023.02.02.

mindennapitudatossag.com

Fb: Mindennapi Tudatosság

fotó:pinterest

Forrás:medium.com

Elsa Sol

Sziasztok, Elsa vagyok...  Író, Tanuló, Ébredő, Fénymunkás, Gyógyító, Szabad Lélek

Mindig is spirituális voltam, de igazán 2018-ban kezdtem el írni a Felébredésről és a bolygón érezhető változásokról. Lelkesedésem nem csökkent, néha lassultam, néha száguldottam, de kitartóan haladok. Azóta számtalan lélek csatlakozott az Úton, és cikkeim száma egyre dúsul.

Ha Te is ébredsz, ha Te is változol, ha Te is változást akarsz, tarts velem az oldalon, merülj el a cikkek mélységeibe, és remélem jól érzed magad, válaszokat és segítséget találsz.

Szeretettel, Elsa.

Kapcsolódó cikkek