Te kezedben a Fény! -Légy az ajándék Te magad!

Elsa Sol
2023-12-27
Felébredés

Te kezedben a Fény!  -Légy az ajándék Te magad!

Érdekes reggelre ébredtünk, tele fénnyel és ragyogással, de mégis érezzük az érzékenységet, valami lágy és határozott ébredezést.

És mégis, csak fáj a szívem, amikor a fél világ az örömöt hajtja, és melegíti szívét a karácsony ereje, nem szabad nem észrevenni a fájdalmat és magányt, az otthon vagy család hiányát a többiekben. Amikor minden jól megy, amikor egészségesek vagyunk, van hova hazamenni, van mit enni, van kit szeretni és halomba hordjuk haza az ajándékokat, gondoljunk azokra, akiknek most nem ez az útja. Állatok és emberek ezrei csukódnak most be, mert egyedül vannak, mert nincs kivel örülni, mert nincs hol feltöltődni. Ha nem is tudunk fizikailag adni, egy mosoly, egy jó szó is ad, emel, életet ment. Ha teheted, egy pohár meleg tea vagy felesleges játékok és ruhák elajándékozása mind segítség, mind változás, mind fény. Együtt élünk, együtt járunk, együtt álmodunk... forduljunk most azokhoz is, akik nem olyan szerencsések és áldottak épp most, mint mi...a szeretet mindenkié,  a boldogság mindenkinek jár... légy ma TE az ajándék valakinek!

Áldás és Fény Rátok Kedvesek!

Szeretettel, Elsa.

Elsa Sol- Mindennapi Tudatosság 2023.12.22.

mindennapitudatossag.com

Fb: Mindennapi Tudatosság

Fotó pinterest

Elsa Sol

Sziasztok, Elsa vagyok...  Író, Tanuló, Ébredő, Fénymunkás, Gyógyító, Szabad Lélek

Mindig is spirituális voltam, de igazán 2018-ban kezdtem el írni a Felébredésről és a bolygón érezhető változásokról. Lelkesedésem nem csökkent, néha lassultam, néha száguldottam, de kitartóan haladok. Azóta számtalan lélek csatlakozott az Úton, és cikkeim száma egyre dúsul.

Ha Te is ébredsz, ha Te is változol, ha Te is változást akarsz, tarts velem az oldalon, merülj el a cikkek mélységeibe, és remélem jól érzed magad, válaszokat és segítséget találsz.

Szeretettel, Elsa.

Kapcsolódó cikkek