Mi a Felemelkedés és meddig tart még?

Elsa Sol
2023-01-28
Felébredés


Sokakban felmerül a kérdés,  hogy meddig megyünk még, meddig lesznek tünetek, meddig élünk még két világban egyszerre. A válasz kicsit komplex.

Mint tudjátok a Föld elég idős,  és nem egy civilizáció élt rajta. De most nincsenek itt. Mi vagyunk itt.

Amikor egy bolygó dimenziót vált, azaz a tudatossága egy másik frekvenciára emelkedik, a rajta élőknek dönteniük kell: mennek vagy maradnak. Mi úgy döntöttünk,  hogy maradunk, nem pusztulunk ki mint civilizáció,  hanem alkalmazkodunk a változásokhoz.

Ennek a döntésnek a következménye,  hogy elindult a Felemelkedés.

Eleinte nagyon lassan, alig érezhetően. Mint amikor valaki úszni tanul, és lassan szokja a vizet. Aztán az érkező energiák erősödni kezdtek, és ennek hatására egyre több ember kezdte érezni a hatását: a változást (önmagunkban és később a világban). Erre kérdések jöttek, melyekből válaszok születtek, és elindultunk az úton. Innentől vannak az egyének, akik magukon dolgoznak, vannak a Fénymunkások, akik maguk mellett másokon és másokért is dolgoznak, és azok, akiknek fogalmuk nincs mi van, és nem érinti őket tudatosan ez az egész. Ők bármikor dönthetnek, hogy elkezdik-e vagy inkább távoznak,  ugyanis a bolygó frekvenciája nő,  így aki nem harmonizálódik, az nem fogja bírni. ( Ez nem büntetés, hanem egy természetes kiválasztódás, ahogy a 220-ba se tudod az 150-est beledugni, mert kiég.) A többiek pedig haladnak az úton, és elsődleges feladatunk, hogy magunkon dolgozzunk, felszabadítsuk magunkat, és ráébredjünk tudatosságunk egy magasabb rezgésére (ami amúgy már most ott van mindenkiben mert multidimenzionális lények vagyunk, így csak ledolgozzuk magunkról a felesleget.)

És meddig tart mindez? Ameddig ébredünk. Ameddig van mit letenni, elengedni, feldolgozni.  De egyéni szinten gyorsíthatod vagy lassíthatod, mert nincs egy út. És az egész folyamat amúgy iszonyú tempóra kapcsolt; minél többen ébrednek és dolgoznak magukon, annál gyorsabban haladunk, és megemelkedett rezgésünk egyre nagyobb teret tölt be, így egyre több emberre hat.

De ne felejtsük el: a változás belülről indul és kifelé hat. Magadat nézd! Ugyanolyan vagy, mint tavaly? Ugyanúgy reagálsz,  mint régen? Ugyanúgy küzdesz, kapkodsz, aggódsz, félsz mint korábban? Mi a változás benned? A te életedben? A kapcsolataiban? A hozzáállásodban ? Ezeken tudod leszűrni, hogy emelkedsz és fejlődsz, tudatosabbá válsz. És, hogy alapjáraton boldogabb, kiegyensúlyozottabb, nyugodtabb vagy; hogy betérnek csodák az életedbe, képességek ébrednek benned, nagyobb a szíved és csökkent az egod. És igen, mellette vannak napok, amikor lent vagyunk, elegünk van, feladnánk és elküldünk mindenkit a fenébe, mindegy melyik dimenzióból való. Ez normális! Egy hajfestés se fél óra, hogyan is tudnánk milliónyi életet összefogni, felismerni, feldolgozni.  Úgyhogy aki konkrét időpontot vár, csalódni fog.  

Aki befelé néz, aki halad, mer mélyre menni, tisztulni, átalakulni, az gyorsabb; aki csak hisz és vár, az lassabb. Rajtad áll! Vedd kezedbe, és már ma, itt és most elérheted! Mert benned van minden!

Áldás és Fény Rátok!

Szeretettel, Elsa.

Elsa Sol - Mindennapi Tudatosság 2023.01.28.

mindennapitudatossag.com

Fb: Mindennapi Tudatosság

fotó: pinterest



Elsa Sol

Sziasztok, Elsa vagyok...  Író, Tanuló, Ébredő, Fénymunkás, Gyógyító, Szabad Lélek

Mindig is spirituális voltam, de igazán 2018-ban kezdtem el írni a Felébredésről és a bolygón érezhető változásokról. Lelkesedésem nem csökkent, néha lassultam, néha száguldottam, de kitartóan haladok. Azóta számtalan lélek csatlakozott az Úton, és cikkeim száma egyre dúsul.

Ha Te is ébredsz, ha Te is változol, ha Te is változást akarsz, tarts velem az oldalon, merülj el a cikkek mélységeibe, és remélem jól érzed magad, válaszokat és segítséget találsz.

Szeretettel, Elsa.

Kapcsolódó cikkek