Kik a Csillagmagok, és mit keresnek a Földön?

Elsa Sol
2022-02-13
Felébredés

Érezted már, hogy bizonyos helyek, könyvek vagy filmek emlékeket ébresztenek benned? Vonzódsz a különös világokhoz, más lényekhez, ősi civilizációkhoz? Furcsának érzed magad itt a Földön, és néha nem is érted mit keresel itt?

Ha ezek felmerültek benned, akkor könnyen lehet, hogy Te is Csillagmag vagy.

A Csillagmagok nagyon magasan fejlett lények, akik más bolygókról és csillagrendszerekből érkeztek a Földre, hogy egy bizonyos küldetést betöltsenek. Azért jöttek, hogy segítsék a bolygót és az emberiséget a következő evolúciós lépés megtételében; ez a Felemelkedés. Mindegyikük egyedülálló tudással és képességekkel felszerelkezve érkezett, ám egyikük sem emlékszik tisztán, hogy mi is a dolguk pontosan, és miért is vannak itt egy számukra teljesen érthetetlen világban. Sokszor nagyon magányosnak érzik magukat, még akkor is, ha szerető családjuk és barátaik vannak. Ösztönösen úgy érzik, hogy csak időlegesen vannak itt, és utána hazamennek. Hogy hova haza, az nem egyértelmű számukra, ám bizonyos helyek, könyvek, távoli világokról, bolygókról  és ősi civilizációkról szóló ismeretek mind érzéslenyomatokat és emlékképeket kelthetnek bennük. Ilyenkor érzik  azt, hogy otthon.

A Csillagmagok mind bizonyos kódokkal vannak felszerelve, mely az ébredésük elején bekapcsolja őket, és fokozatosan egyre jobban képesek felismerni, hogy kik is ők valójában, és mi is a dolguk. Ahogy haladnak a tudatosodás és visszaemlékezés útján, egyre jobban képesek betölteni földi szerepüket. Ők a segítők, vezetők, tanítók, gyógyítók, médiumok, akik a saját fejlődésük folyamán képesek segíteni másoknak, hogy emeljék a saját tudatosságukat.

A Csillagmagok nagy része ezért Fénymunkás is egyben, akik tudatosan dolgoznak magukon, mert tudják, hogy a saját rezgésük és tudatuk emelésével képesek hatni az egész világra, és mindenkire aki itt él. Tisztában vannak azzal is, hogy maga a bolygónk, Gaia az, aki most egy evolúciós lépésre készül, és az emberiségnek szüksége van segítőkre, akik már megtapasztalták a felébredést egyszer, így azzal, ha visszaemlékeznek saját tudásukra, segítik az emberiséget is, hogy ők maguk is megéljék saját felemelkedésüket.

A Csillagmagok gyakran magányosnak és elszeparáltnak érzik magukat az emberek között, és nehezen találják a helyüket a hétköznapi életben. Olyan dolgok érdeklik őket, ami másokat nem, így kérdéseikre nehezen kapnak választ, és a beszélgetésekben gyakran kívülállónak érzik magukat. Nem értik az emberi társadalom hiányosságait, és azt sem, hogy ez miért nem zavarja a többieket, vagy miért is fogadják el oly könnyen, hogy a világ ilyen, és nem lehet semmit tenni.

Nagyon érdeklődőek, kíváncsiak, ám a hétköznapi tantárgyak, az oktatási módszerek, az unalomig ismétlődő napok mind feszélyezik őket. Úgy érzik, hogy felesleges ismeretekkel töltik tele őket, melynek a fele értelmetlen, a másik fele pedig szubjektív és/ vagy nem igaz. Tele vannak kérdésekkel, általában olyanokkal, amire a szüleik és tanítóik nem ismerik a választ, így nem kapnak segítséget, vagy simán „ne kérdezz már ilyen hülyeségeket Gyurikám’-mal  elhajtják őket. Az űrutazás, a fantasy világa, a különleges képességek, a más lények, angyalok, elementálok és paranormális jelenségek világa jobban érdekli őket, mint a munka és a hétköznapokban való helytállás.

Gyakran nem találják a helyüket, sem a karrier sem az emberi kapcsolataik területén. Az emberek nehezen értik meg őket, miközben ők tisztán érzik a velük szemben álló ember belső világát, és sokszor szinte hallják a gondolataikat, vagy érzik a másik érzelmeit is. Nehezen kommunikálnak, mert alapvetően őszinték szeretnek lenni, ám a sok negatív visszajelzés hatására gyakran magukba húzódnak, vagy feláldozzák saját gondolataikat és szükségleteiket a béke és egyetértés érdekében. Olyan világokból jöttek, ahol Egység van, ahol szeretet és bőség áramlik, így nagyon nehezen birkóznak meg az emberi játszmákkal, egoista trükkökkel és hazugságokkal.

Könnyen és gyorsan elunják magukat, akár tanulásról, akár érdektelen beszélgetésről vagy párkapcsolatról legyen szó.  Sokat utaznak vagy akár költöznek, mert sehol sem igazán érzik magukat otthon. Buzog bennük a felfedezés és megismerés iránti vágy, ám általában nehezen szűkíti le az érdeklődésüket egy irányba, amit elvárnának tőlük. Emiatt szétszórtak és felszínesek lehetnek, mert sok dolog azért érdekli őket, mert emlékezteti őket valamire, de amint megismerik, már elég is belőle. „Olyan, mintha már tudnám, vagy már tanultam, csináltam volna korábban”.

Sokuknál már gyerekkorban különleges dolgok történnek; ez lehet egy szellem látványa, egy hang a fejükben, egy különleges találkozás vagy élmény, vagy akár valamely képesség bekapcsolódása. Ez általában még jobban összezavarja őket, mert megint olyan valami, amit emberileg nem értenek, vagy nincs rá magyarázat. .. mindeközben pedig belül ösztönösen érzik, hogy több van a világban, mint amit látunk vagy hallunk. Korán mély bölcsesség mutatkozik meg bennük, és gyakran nagyon öregnek érzik magukat, amit mások is éreznek bennük.

Nehezen viselik a tömeget, a hangos zenét, üvöltözést és a negatív energiát. Mivel alapvetően mélyen éreznek, ezért az egyes emberek energiát is érzékelik, így a tömeges impulzusok elborítják őket. A nagyon érzékenyek akár rosszul is lehetnek, vagy pánikrohamokkal is küzdhetnek. A  negatív energiák szintén nagyon megviselik őket, mert öntudatlanul is magukba szívhatják, hogy kiegyensúlyozzák a szituációt, elsimítsák a különbözőségeket és emeljék a közös rezgést.

Különleges és élénk álmaik lehetnek, amik más világokban zajlanak, különleges képességeik vannak, vagy egyszerűen csak valósággá válnak. Az alvás állapotban visszakapcsolódunk a Teljességünkhöz, így könnyebben hidaljuk át a dimenziók közti határokat. Sok Fénymunkás és Csillagmag álomidőben is dolgozik, így az álmaik nagyon különlegesek, vagy mély tanításokat hordanak magukban. Szeretnek aludni, ám nehezen alszanak , és sokszor nagyon nehezen kelnek, akár órára, akár maguktól. Sokszor ébredés után nem is tudják hol vannak, mert annyira messze jártak, és sokkolóan hat a visszatérés.

Mivel nagyon magasan fejlett és idős lények, így egy természetes magas rezgés és kedvesség áramlik belőlük. Az állatok, kisbabák és gyerekek ösztönösen kedvelik őket, és megnyugszanak a társaságukban.  Az emberek minden különbözőségük ellenére is gyakran vonzódnak hozzájuk, és megosztják velük a gondjaikat. Sok Csillagmag és Fénymunkás amúgy is vonzódik a gyógyításhoz, ápoláshoz, mások segítéséhez, és belső intuícióik segítségével könnyedén tudnak vigaszt és támogatást, sok esetben pedig igazi segítséget is nyújtani.  Vigyázniuk kell azonban, mert a mély együttérzésük gyakran fájdalmat is okozhat számukra, és elboríthatja őket;  mivel végtelenségig képesek érezni más érzéseit, könnyedén átveszik a világ és egyes emberek fájdalmát és problémáit önmagukra.

Alapvetően vidám és jó kedélyű emberek, ám az életük monotonitása és értelmetlensége, a kilátástalanság, a magányosság és otthontalanság érzése könnyedén szomorúvá, depresszívvé teszi őket. Fontos, hogy találjanak maguknak olyan dolgokat, amit szeretnek csinálni, és feltölti őket a nehezebb időszakokban is. Miután valaki rádöbben, hogy ő Csillagmag, általában olyan területek felé fordul, ahol hasonló gondolkodású  emberekkel hozza össze a Sors. Ez könnyebbséget jelent, ahol végre úgy érezhetik, hogy rokon lelkekre találtak.

A fizikai világ és a testük korlátozásai nagyon feszélyezi őket. Sokan emlékeznek, hogy tudnak repülni, lebegni vagy teleportálni, és mégsem tudják megcsinálni. „Emlékszem, hogy tudom, és mégsem megy”. A mágia, az erő világa ismerős számukra. Emlékeznek, hogy milyen szabadnak lenni, és a földi szabadság nem az; ez gyakran mély nyugtalanságot, feszültséget, akár haragot is kiválthat belőlük. Érdeklődnek a spiritualitás iránt, de egyik vallás sem tűnik az igazinak; gyakran ez vezeti őket tovább, hogy megtalálják a válaszaikat. Átlátnak a dogmákon, a konokságon és a vallási fanatikusokon, mert belül érzik magukban az erőt és az Isteni Forrást, még ha nem is tudják pontosan kifejezni.

A Csillagmagok nagyon különleges lények, ám nem többek, mint mások, csak egyszerűen máshonnan jönnek, más világokban éltek, és mindenféle tudást és emlékeket őriznek magukban. Amint egy Csillagmag ébredni kezd a saját igazságára, a belső ereje nő, az önbizalma pedig megerősödik. Minél többet tud meg, annál bizonyosabbnak érzi magát, és innentől elkezdi megélni önmagát, és a küldetését, amiért érkezett.

Ha a feladatot befejezik, a Csillagmagok visszatérnek azon távoli bolygókra és csillagokra, ahonnan olyan rég elindultak, és amire úgy emlékeznek az Otthon.

Áldás és Fény! Szeretettel, Elsa.

Olvass tovább:

Felébredés/ 30 jel, hogy Te is Csillagmag vagy

Elsa Sol - Mindennapi Tudatosság 2018.09.07.

mindennapitudatossag.com

rági: mindennapitudatossag.simplesite.com

fotó: pinterest

Elsa Sol

Sziasztok, Elsa vagyok...  Író, Tanuló, Ébredő, Fénymunkás, Gyógyító, Szabad Lélek

Mindig is spirituális voltam, de igazán 2018-ban kezdtem el írni a Felébredésről és a bolygón érezhető változásokról. Lelkesedésem nem csökkent, néha lassultam, néha száguldottam, de kitartóan haladok. Azóta számtalan lélek csatlakozott az Úton, és cikkeim száma egyre dúsul.

Ha Te is ébredsz, ha Te is változol, ha Te is változást akarsz, tarts velem az oldalon, merülj el a cikkek mélységeibe, és remélem jól érzed magad, válaszokat és segítséget találsz.

Szeretettel, Elsa.

Kapcsolódó cikkek