A pánikról és az erőről, ami legyőzi

Elsa Sol
2023-05-17
Felébredés

A pánikról és az erőről, ami legyőzi

Rengeteget hallunk most mindenféle  szörnyűségről,  amik folyton történnek,  es habár nem lehet lehunyt szemmel kizárni a világot,  de dönthetsz úgy,  hogy te nem adsz neki erőt,  nem hangolódsz rá,  és így a te realitásodban ez nem szerepel.

Amikor valami lehúzza az energiád,  amikor valaki elkeserít, a te döntésed hagyod-e. Az elmúlt időszak intenzív hatásai mindenkire hatnak, én magam is hagytam hogy valaki totál lehúzzon,  belépjen a terembe, és onnantól hatott rám,  hangolva az energiám, alig bírva kikecmeregni a hatás alól. És éreztem a félelmet,  a rettegést, a pánikot,  az elbukottság érzést...  és nicsak az egész világom beborult, az életem és magamba vetett hitem bizonytalanná, aggódóssá vált, eluralkodott rajtam a menekülés érzete; ekkor egy hűs sugallat vett körül,  egy csendesen lágy hang szólalt meg bennem, és éreztem,  hogy kapcsolódom,  hogy a sötét felhő körülöttem bomladozni kezd, a tudatomat lekötő sötét gondolatok, mint patakok kifolytak belőlem, és hirtelen megint éreztem a békét, a szeretetet, a hitemet és a belső erőm. Mert ez végig ott volt, csak hagytam, hogy elhomályosítsa egy külső erő,  hagytam, hogy hangolja az energiám, hagytam, hogy azt higgyem igaznak, amit ő mond. Mi magunk felelünk a saját erőnkért,  és életünk alakulásáért. Dönthetsz úgy,  hogy egy ember,  egy film,  egy gondolat, egy terv,  egy teljes realitás neked nem felel meg; ha nem hangolódsz oda, ha nem kapcsolódsz rá, ha nem adsz neki erőt,  rád nem hat, téged nem érint. Ami mégis,  azzal dolgod van, ott tanulni tudsz, ott kapu van egy rezgésbe és rajta át egy magasabb szintre. De minden alkalommal, amikor mersz és tudsz tudatosan szelektálni, a napjaid köveit pakolod le...és nem mindegy, hogy fényeset vagy sötétet tapasztalsz, lágyat vagy dühöset,  háborút vagy békét... EGYÜTT építjük a jövőnk,  együtt álmodjuk és EGYÜTT hisszük valóságnak...Te mit építesz?

Áldás és Fény Rátok Kedvesek, válasszátok a Fényt!

Szeretettel,  Elsa.

Elsa Sol Mindennapi Tudatosság 2023.05.15.

mindennapitudatossag.com

Fb: Mindennapi Tudatosság

Fotó pinterest

Elsa Sol

Sziasztok, Elsa vagyok...  Író, Tanuló, Ébredő, Fénymunkás, Gyógyító, Szabad Lélek

Mindig is spirituális voltam, de igazán 2018-ban kezdtem el írni a Felébredésről és a bolygón érezhető változásokról. Lelkesedésem nem csökkent, néha lassultam, néha száguldottam, de kitartóan haladok. Azóta számtalan lélek csatlakozott az Úton, és cikkeim száma egyre dúsul.

Ha Te is ébredsz, ha Te is változol, ha Te is változást akarsz, tarts velem az oldalon, merülj el a cikkek mélységeibe, és remélem jól érzed magad, válaszokat és segítséget találsz.

Szeretettel, Elsa.

Kapcsolódó cikkek