30 jel, hogy Csillagmag vagy

Elsa Sol
2022-02-25
Felébredés

A Csillagmagok olyan fejlett lények, akik távoli bolygókról és csillagrendszerekből érkeztek a Földre, azzal a küldetéssel, hogy segítsék a bolygót a Felemelkedésben. Nagyon magasan fejlett lények, akikben feneketlen méretű bölcsesség szunnyad.

Mindegyikük teljes amnéziában szenved azt illetően, hogy kicsoda, ám mindegyikük olyan kódokat hordoz magában, melyek aktiválják őket. Mindegyik ébredés teljesen egyedi, lehet rendkívül nyugodt, és nagyon intenzív is. Amint aktiválódtak, a Csillagmagok ösztönösen érzik, hogy mik is ők valójában. Fokozatosan visszahívják az emlékeiket, hogy betöltsék a küldetésüket itt a Földön; azaz segítsék a bolygót és az emberiséget a Felemelkedésben.

Habár mindegyikük úgy néz ki és úgy él, mint az emberek, ám mégis meglehetősen magányosak, és lappang bennük egy érzés, hogy nem ide tartoznak, és haza akarnak menni. Az egyik legjellemzőbb személyiségjegyük, hogy rendkívül izgatottak lesznek, amikor rádöbbennek, hogy talán nem is teljesen emberek. Természetesen vonzódnak ugyanis a fantázia világokhoz, a sci-fi-hez, és az űrutazásokhoz, távoli bolygók felfedezéséhez.

Lássuk akkor, milyen jellemzőik vannak a Csillagmagoknak!

1. Már fiatal korodtól kezdve volt egy belső bölcsesség benned, mely más embereknek általában későbbi életkorban esedékes.

2. Mondták már, hogy öreg lélek vagy, és egyetértesz. Ősinek érzed magad a csontjaidig. 3. Mindegy, hogy hol vagy, mindig honvágyad van. Érzed magadban, hogy milyen érzés az otthon, még ha nem is tudod kifejezni; de a házad, az nem az. Ez akár depresszióhoz is vezethet némely esetekben.

4. Már kicsi korodtól kezdve érezted, hogy más vagy, mivel egyedüli vagy, és mások nem értettek meg téged. Elválasztva érzed magad a világtól, mintha egy folytonos csata lenne a világ és közted.

5. Gyakran morálisan fejlettebbnek érzed magad, eltekintve a végzettségedtől vagy szociális szerepedtől.

6. Az együttérzésed mértéke sokszor elborít.

7. Különbözőnek érzed magad, mint a többiek, és mégis egy belső ösztönöd van, hogy megértsd a gondjaikat és nehézségeiket.

8. A fizikai tested egy talány az orvostudománynak. Máshogy funkciónál, mint ahogy másoknak, és az orvosi világ nehezen tudja megérteni. Ez megmutatkozhat olyan apróságokba is, mint az átlagosnál alacsonyabb testhőmérséklet, vagy pedig a forróság elviselhetetlensége.

9. A Csillagmagok általában rendkívül intelligensek, de könnyedén elunják magukat a hagyományos oktatástól és tanítóktól.

10. Volt valamilyen természetfeletti vagy médiumi élményed; talán szellemet láttál, mások hangját hallottad a fejedben, vagy olyan álmaid voltak, melyek valósággá váltak. 11. Úgy érzed, hogy habár van egy küldetésed, egy célod, melyet be kell töltened, mégis nehézségekbe ütközöl, hogy mit is kezdj az életeddel.

12. Hiányzik a szenvedélyed vagy a kíváncsiságod, hogy komolyabban elkötelezd magad egy bizonyos terület mellett, és nekiállj felfedezni az élet szokványosságát és hétköznapiságát. Egyszerűen csak egyik sem érdekel már olyan nagyon.

13. A tested fizikai korlátai frusztrálnak téged.

14. Úgy érzed, hogy többet tudnál/ kéne tenned, de idegesítenek a korlátozások. Ez azért van, mert a Csillagmagok sokkal jobban emlékeznek a fizikai formájuk szabadságára. 15. Az álmaid nagyon élénkek és rendkívüliek, és sokszor nem érnek fel a hétköznapi életedhez. Gyakran nagyon másvilágiak, mintha az elméd egy külön univerzumot teremtett volna.

16. Gyakran a többiek óvatosak veled, és akár kényelmetlenül is érzik magukat a társaságodban. Ösztönösen érzik, hogy különbözöl tőlük, még ha nem is tudják ezt szavakba önteni. Érezheted magad elszeparáltnak is emiatt, akár még a családodon belül is. (Itt jegyezném meg, hogy sokszor azonban a különbözőség ellenére is vonzódnak a társaságodhoz, mert egy mély bölcsesség és szeretet áramlik belőled. – ford.)

17. Kevés barátod van, ám ők így is megértenek téged, mindenféle magyarázat nélkül is. 18. Az állatok megbíznak benned, és ösztönösen vonzódnak hozzád. Néha olyannyira megérted őket, hogy szinte már beszélni is tudnál velük. Ugyanez igaz a kisbabákra és gyerekekre is. Lenyűgözőnek találnak, és szinte megbabonázva érzik magukat a jelenlétedben.

19. Érdeklődsz a spiritualitás iránt, de átlátsz a könyveken és a vallásokon. Még ha nem is tudod szavakba önteni, mégis tudod, hogy a spiritualitás mindig is lényeges része volt az életednek.

20. Vonzódsz a metafizikához és a más világok tudományához.

21. Érzed az emberekben, hogy kicsodák, anélkül, hogy mondanának valamit. Átlátsz a külsőségeken, és tudatosan érzed, ha hazudnak. Néha már azelőtt tudod hogy mit fognak mondani, mielőtt elkezdenének beszélni. Gyakran közbevágsz emiatt, így azt gondolhatják, hogy nem érdekelnek téged, ám valójában a beszélgetés sebessége az, ami frusztráló lehet számodra.

22. Már fiatal korodtól kezdve megkérdőjelezed a társadalom különböző területeit, és még mindig meg vagy hökkenve, hogy a többség miért nem látja a hibákat és rosszul működő dolgokat.

23. Habár az álmaid nagyon különlegesek, mégis nehézségeid vannak az alvással. ( vagy inkább az elalvással – ford.)

24. Természetes képességed van, hogy megnyugtass és jobb kedvre deríts másokat; akár gyógyítással akár a szavaiddal. Ismeretlenek megosztják veled a gondjaikat anélkül, hogy egyáltalán észrevennék.

25. Sokszor az emberek elsőre hidegnek vagy tartózkodónak tartanak, ám amint megismernek, onnantól úgy gondolnak rád, mint az egyik legkedvesebb és legszeretőbb lényre.

26. Elkerülöd a tömeget, és nehezen tudod kezelni a nagy mennyíségű embert magad körül – akár barátokat is. Gyakran elborítanak, és sokszor számodra az emberi érzések és cselekedetek teljesen kaotikusnak tűnnek.

27. Megvan az a képességed, hogy érzelmileg és spirituálisan gyorsabban fejlődj, mint a többiek. Az erkölcsi felfogásod akkor is szilárdan rögzít, amikor olyan érzelmekkel találkozol melyet mások nehezen tudnak kezelni.

28. Vonzódsz a fantázia világokhoz, különböző lényekhez, a csillagokhoz, angyalokhoz, elementálokhoz.

29. Emlékszel vagy úgy emlékszel, hogy már jártál bizonyos helyeken. Bizonyos városok, filmek, képek akár könyvek esetében is jön egy érzés, hogy már ismered, hogy már jártál ott. A Csillagmagok ösztönösen éreznek emlékeket előző életekből, és ezek ilyenkor jeleznek.

30. Már eleged van belőle, vagy sosem szeretted a felszínes beszélgetéseket, amiben nincs igazi érték.

Te is Csillagmag vagy? Rád hány illik?

Olvass tovább:

Felébredés/ Kik a Csillagmagok, és mi dolguk a Földön?

CsillagCsaládunk/ Melyik csillagrendszerből jöttél?

Fordította: Elsa Sol - Mindenapi Tudatosság 2018.10.10.

mindennapitudatossag.com

regi: mindennapitudatossag.simplesite.com

FB: Mindennapi Tudatosság -  @mindennapi.tudatossag

Eredeti cikk:

https://www.gaia.com/lp/content/are-you-a-starseed-27-starseed-characteristics-that-might-give-you-an-answer/

fotó: pinterest

Elsa Sol

Sziasztok, Elsa vagyok...  Író, Tanuló, Ébredő, Fénymunkás, Gyógyító, Szabad Lélek

Mindig is spirituális voltam, de igazán 2018-ban kezdtem el írni a Felébredésről és a bolygón érezhető változásokról. Lelkesedésem nem csökkent, néha lassultam, néha száguldottam, de kitartóan haladok. Azóta számtalan lélek csatlakozott az Úton, és cikkeim száma egyre dúsul.

Ha Te is ébredsz, ha Te is változol, ha Te is változást akarsz, tarts velem az oldalon, merülj el a cikkek mélységeibe, és remélem jól érzed magad, válaszokat és segítséget találsz.

Szeretettel, Elsa.

Kapcsolódó cikkek