Mitől vagy olyan különleges és hogyan hozod el az Új Földet?

Elsa Sol
2023-02-27
Felébredés


Sokan álmodnak egy szebb és jobb világról, és ezek közül sokan tudatosan is foglalkoznak ezzel. De teljesen mindegy ki vagy és hol tartasz, minden percben kezedben hordozod az Új világ erejét és lenyomatát. A frekvencia, amit kiküldesz, és a frekvencia, amiben élsz meghatározza a realitásodat is. Ha tudatosan tudunk dönteni, hogy egyes szituációkban hogyan reagálunk, akkor feltekerjük a rezgésünket és egy új frekvenciában létezünk; ergo ezt is erősítjük. Ha minden ember naponta csak 1x felülemelkedne saját magán, és a magasabb rezgést választaná, egy hét se kéne, hogy a Föld teljesen átalakuljon.

Emiatt nekünk, akik dolgozunk magunkon, sokszor érezzük, hogy nagyobb a teher, miközben mások csak élnek szépen nyugiban. De nem szabad elfelejteni, hogy okkal választottuk ezt az utat. Pont amikor elindultál rajta, tetted le a voksod egy jobb világ mellett, és önmagad egy teljesebb, boldogabb aspektusa mellett. Amikor a boldogság, a szeretet, a megbocsájtás, elengedés stb energiáit alkalmazod, magadat tágítod, és frekvenciádat emeled. Mindenki egységesen magas frekvenciája egy hálóvá érik össze, mely kollektíve emeli a Föld és az egész emberiség energiáját. Látod már milyen nagy hatalmad van? Hogy mekkora a szereped? Nem kell az egész világot megmentened, csak saját magadat megemelned és ezzel már hozzá is adtál a közös feladathoz:)

Maradj önmagad legmagasabb rezgésében, élj innen, adj innen, mutasd meg másoknak is, és máris megtettél mindent, amire csak szüksége volt az Új Világnak! Köszönöm neked, hogy az Utad választottad, és a szíved hangját követed!

Áldás és Fény Rátok!

Szeretettel, Elsa.


Elsa Sol - Mindennapi Tudatosság 2023.02.27.

mindennapitudatossag.com

Fb: Mindennapi Tudatosság

fotó:pintérest

Elsa Sol

Sziasztok, Elsa vagyok...  Író, Tanuló, Ébredő, Fénymunkás, Gyógyító, Szabad Lélek

Mindig is spirituális voltam, de igazán 2018-ban kezdtem el írni a Felébredésről és a bolygón érezhető változásokról. Lelkesedésem nem csökkent, néha lassultam, néha száguldottam, de kitartóan haladok. Azóta számtalan lélek csatlakozott az Úton, és cikkeim száma egyre dúsul.

Ha Te is ébredsz, ha Te is változol, ha Te is változást akarsz, tarts velem az oldalon, merülj el a cikkek mélységeibe, és remélem jól érzed magad, válaszokat és segítséget találsz.

Szeretettel, Elsa.

Kapcsolódó cikkek