A fizikai sík szétesése és mégis, fontossága

Elsa Sol
2022-07-11
Felébredés


Az elmúlt időszak őrületesen erős energiái után mindenki rezgése csodás magasságokba emelkedett, ami fantasztikus. Ám, sokan szembesülnek most azzal, hogy a rengeteg beletett spirituális energia ellenére a fizikai életük széthullik. Legyen az munkahelyi probléma, személyes, párkapcsolati, vagy csak önmagunkkal szemben, de valami nem stimmel, valahogy nem úgy mennek a dolgok, ahogy azt elvárnánk, ilyen emelkedés, és ennyi munka után. Vajon miért is van ez?

Sokszor mondom és írom, hogy a Felemelkedés a Teljességünk visszacsatolása; egy olyan utazás, ahol mindent, amik valaha voltunk összesítjük, és ebbe az apró testbe tömörítjük. A rengeteg magas energia azért kell, hogy ne "meghaljunk" és testünket letéve felemelkedjünk, hanem a fizikai testünket is megemeljük, és a magas rezgésű dimenziók erejét ide a földbe horgonyozzuk, és ide "lentre" hozzuk létre. Ezért kapjuk az energiát fokozatosan, hogy legyen idő felkészülni, megtisztulni, átalakulni. Ám sokan elfelejtik, hogy az energia hat a fizikai síkunkra. Azaz a befogadott energiákat integráljuk, testünket lelkünket megtisztítjuk, és fokozatosan ráébredünk arra, akik valójában vagyunk. Ám, és itt jön a csavar: a fizikai sík ugyanolyan fontos, mint a spirituális! A kettő nem megy egymás nélkül, csak nagyon zaklatottan, és erre emlékszünk, mielőtt az Útra léptünk volna. Nagyon sokan iszonyatosan túltolják a spiritualitást és elfelejtkeznek, vagy elnyomják a fizikai síkot, mert az már nem menő, nem kell, én ezen már túl vagyok. De fizikai sík nélkül, hova hozod le az energiákat? Hova földeled? Hol manifesztálod? Hol teremted meg?

A fizikai tested nélkül csak a tudatod emeled, ami szuper, de akkor a test kimarad, lemarad, leszakad, lent marad. A mostani életünk azért annyira különleges, mert a spirituális részeinket, a magasabb dimenziókban éppen most is lakó magasabb részeinket, ide le horgonyozzuk, ebbe a fizikai testbe, és ebben a fizikai testben ér el minket a megvilágosodás. ezzel a fizikai hordozóval lovagoljuk meg a hullámokat és emelkedünk egy magasabb dimenzióba. A fizikai sík az, amit most átalakítunk. Feljutni egy magasabb dimenzióba "nem nagy ügy" és többségünk csinálta már. DE nem a testtel együtt! Ezért olyan kivételes ez most. A fizikai sík ugyanolyan figyelmet kér, mint a spirituális. Ugyanúgy ápolni, fejleszteni, akarni kell, mert a teljesség pont a fizikai és a spirituális összehangolásából születik.

Amikor úgy érzed, hogy rengeteget dolgoztál magadon, és az életed nem akar gyökeret ereszteni, érdemes megnézned, hogy stabilan állsz-e a földön, vezeted-e az energiákat a fizikai síkodba, vagy csak lehozod és pang benned. A spirituális energia az, ami beindítja a fizikait, és ez az energia az, ami átalakítja azt. Ha nem vagy stabil, ha nem állsz bele az életedbe, ha nem hasznosítod itt lent a fizikai síkon a lehozott energiákat, akkor az élet jelez, és visszatol. Rásegít, hogy lásd, hol nem vagy teljes. Rámutat, hogy hol nem állsz stabilan, hol nem éled meg magad teljesen. És úgy leszel teljes, ha elfogadod és megérted, hogy emberi lény vagy fizikai testben, aki egy spirituális utazáson visszaemlékszik arra, hogy igazából "tudatosság vagy egy fizikai testben".

Ne felejtsük el, hogy a fizikai test és sík teszi lehetővé ezt a hihetetlen utazást, és a fizikai sík az, amit igazán átalakítunk a spirituális energiánkkal. Áldjuk meg hát őket is! szeressük, töltsük és harmonizáljuk, mert ép testben, ép fizikai síkon tudunk egy új világot építeni. Megértessél, szeretettel, és belső önmunkával. Áldás Rátok, mert az Utat vállaltátok! Áldás A Földre, mert nem hagyott itt minket, és vállalta, hogy megvárja, amíg felébredünk, és vele együtt átalakulunk. Áldás a Fényre, mely megvilágítja mindazt, ami kész visszatérni a teljességbe.

Áldás és Fény Mindenkire!

Szeretettel, Elsa.


Elsa Sol - Mindennapi Tudatosság 2022.07.11.

mindennapitudatossag.com

Fb:

fotó:pinerest

Elsa Sol

Sziasztok, Elsa vagyok...  Író, Tanuló, Ébredő, Fénymunkás, Gyógyító, Szabad Lélek

Mindig is spirituális voltam, de igazán 2018-ban kezdtem el írni a Felébredésről és a bolygón érezhető változásokról. Lelkesedésem nem csökkent, néha lassultam, néha száguldottam, de kitartóan haladok. Azóta számtalan lélek csatlakozott az Úton, és cikkeim száma egyre dúsul.

Ha Te is ébredsz, ha Te is változol, ha Te is változást akarsz, tarts velem az oldalon, merülj el a cikkek mélységeibe, és remélem jól érzed magad, válaszokat és segítséget találsz.

Szeretettel, Elsa.

Kapcsolódó cikkek