Arról, aki vagy, és aki lehetsz - az isteni lényed keresése 

Elsa Sol
2023-03-14
Felébredés


Nem hiszem, hogy van olyan az Ébredés útján, aki ne lenne kíváncsi arra, hogy ki ő igazából eltekintve a fizikai emberi lényétől, és milyen tudással, kincsekkel és képességekkel felruházva érkezett. Eljárunk asztrológushoz, hogy a csillagok alapján kapjunk ismereteket, vagy látóhoz, aki az előző életeink és a lehetőségeink alapján mesél önmagunkról. Ingázunk és utazunk, mert tudni akarjuk ki mindenki alkotja azt, akik ma vagyunk. 

Fontos azonban tudni, hogy tökmindegy hanyadik dimenzió melyik hatalmas lénye vagy amúgy, melyik űrhajót vezeted vagy melyik bolygó a te otthonod, mert ezek csak információk rólad, és nem egyenlőek azzal, aki vagy éppen most. Mindegyik te vagy és egyik sem; mert valójában a legfontosabb darabod itt van a földön... a te, akit te ismersz. És ebben a pici lényben, aki annyira nem tűnik fontosnak összegződik az összes hatalmas lényed és energiád... ha élsz vele. Mert minden egy lehetőség, ami áramlik feléd és beléd, de ha nem élsz vele, ha nem teszed magadévá, ha nem döntesz úgy, hogy bevállalod, akkor mindegy, hogy mi minden lehetnél. Ha például mindig vonzott, hogy megtanuld a metamorf masszázst, és kapod a löketeket, jönnek a hirdetések, hallod, hogy mások megemlítik, de te nem lépsz, akkor hiába áramlik benned az univerzum legerősebb gyógyító sugara és lehetnél te a legújabb, legerősebb gyógyító az univerzumban, nem leszel az. A lehetőség ott van benned, de nem terjeszted ki, nem állsz bele, nem hozod le és teszed azzá, aki vagy. Sose feledd: az igazi csoda itt van lent, és itt is történik.

Az igazi nagy változásokat nem a 9 dimenziós lényed, hanem az itteni éli meg; ő fejlődik, ő nő, ő tapasztal, ő ébred fel. Az igazi lehetőségek itt állnak rendelkezésre, és itt érhetnek csodává. A lény, aki keresel itt van benned... a többi mind csak emlékeztet.

Merj élni a lehetőséggel, és merj dönteni a sorsodról. Ha érzed a hívást, állj bele; ha érzed az erőd, használd. Okkal jön, okkal jelez benned... mert neked szól, és a te lehetőséged, hogy megragadd és élj vele.

Áldás és Fény Rátok!

Szeretettel, Elsa.

Elsa Sol - Mindennapi Tudatosság 2023.03.13.

mindennapitudatossag.com

Fb: Mindennapi Tudatosság

fotó:pinterest

Elsa Sol

Sziasztok, Elsa vagyok...  Író, Tanuló, Ébredő, Fénymunkás, Gyógyító, Szabad Lélek

Mindig is spirituális voltam, de igazán 2018-ban kezdtem el írni a Felébredésről és a bolygón érezhető változásokról. Lelkesedésem nem csökkent, néha lassultam, néha száguldottam, de kitartóan haladok. Azóta számtalan lélek csatlakozott az Úton, és cikkeim száma egyre dúsul.

Ha Te is ébredsz, ha Te is változol, ha Te is változást akarsz, tarts velem az oldalon, merülj el a cikkek mélységeibe, és remélem jól érzed magad, válaszokat és segítséget találsz.

Szeretettel, Elsa.

Kapcsolódó cikkek