A nagyobb hullámok és átalakulások tünetei

Elsa Sol
2024-08-09
Felébredés

A nagyobb hullámok és átalakulások tünetei

A mostani időszakban visszatértek, vagy inkább ismét erősebbé váltak a Felemelkedéssel járó különböző tünetek és megtapasztalások. Ezek egy része lelki és-vagy szellemi szinten érint, de egy nagy adagot a fizikai síkon és testünkben tapasztalunk leginkább. Itt jegyzem meg, ahogy mindig, a Felébredéssel járó tünetek mindig időszakosak, jönnek, vannak és elmúlnak, átmenetiek, az energiával hullámoznak, és szakaszosan jelennek meg, nem mindenkinél és nem feltétlen egy időben. Bármilyen tünet, fájás stb, ami fennáll, ami nem múlik vagy erősödik, egyáltalán jelen van hosszabban, azzal irány a doki, ne fogjunk mindent az energiákra, vállaljunk felelősséget a testünkért.    

1. Fülcsöngések

Ismét felerősödtek a csengések, búgások és hullámhangok. Rövid, hosszú, mély vagy magas, mind egyéni. Általában energiák érkezésekor letöltéskor hallhatjuk. Belehallunk a térbe, ami minden csak nem csendes.    

2. Fejfájások lüktetések

Tarkóba, homlokba nyilalló érzetek -energiakódok érkezésekor, a Korona és harmadik szem aktiválásakor érezhetjük -nyílik a terünk

3. Torok

Az őszinte beszéd kora, azaz már kevesebbet nyelünk le, és oldódnak ki a gátlások a félelmek a rengeteg elnyelt és ki nem mondott gondolat után -gombóc, tágulás, néha kontrollálhatatlan őszinte kirohanások -púderozzuk!

4. Szívcsakra

Hatalmas felszabadulások itt! -feszítések, lüktetések, melegedés, kihagy egy ütemet, sírás és megkönnyebbülés jöhet -DE természetesen akut és vagy konkrét fájás esetén doki, jó?!

5.Lábak

Nagyon erős energiahullámok jönnek és sokkal erősebbek mint korábbi években -lábak lehetnek téglába öntöttek, csiklandósak, bizsergősek -földeljünk!

Minden energiahullám hat a fizikai testre, mert alakulunk. Lehetünk fáradtak, aztán bumm, szalad a lábunk. Vannak érzetek, de időszakosak, és tudatos mély légzéssel, meditációval, bármi, ami vezeti-tereli az energiát (taichi, tánc stb) mind tökéletesen koordinálható. Ismét mondom: betegség az nem energiatünet, senki ne fogja erre kérlek! Együnk, igyunk rendesen, tisztán ha lehet, figyelve mit is kér a test. Pihenjünk, ha tehetjük. És vegyük picit könnyebben az életet, próbáljunk áramolni az energiákkal, engedni ezt a kozmikus táncot, hogy átrendezze sejtjeinket és megemeljen egy magasabb szintre. Erre is tanít ez a nagy átalakulás:)

Áldás és Fény Rátok!

Szeretettel, Elsa.

Olvasnál még?

https://www.mindennapitudatossag.com/blog/az-energiaemelkedes-tunetei

https://www.mindennapitudatossag.com/blog/a-felemelkedesi-tunetek

Elsa Sol - Mindennapi Tudatosság 2024.08.09.

mindennapitudatossag.com

Fotó: Pinterest

Elsa Sol

Sziasztok, Elsa vagyok...  Író, Tanuló, Ébredő, Fénymunkás, Gyógyító, Szabad Lélek

Mindig is spirituális voltam, de igazán 2018-ban kezdtem el írni a Felébredésről és a bolygón érezhető változásokról. Lelkesedésem nem csökkent, néha lassultam, néha száguldottam, de kitartóan haladok. Azóta számtalan lélek csatlakozott az Úton, és cikkeim száma egyre dúsul.

Ha Te is ébredsz, ha Te is változol, ha Te is változást akarsz, tarts velem az oldalon, merülj el a cikkek mélységeibe, és remélem jól érzed magad, válaszokat és segítséget találsz.

Szeretettel, Elsa.

Kapcsolódó cikkek