A bal lábas napok helye az életedben

Elsa Sol
2024-04-24
Felébredés

A bal lábas napok helye az életedben

Vannak szar napok! És igen, ez is normális! Lehet olyan, amikor érzékeny vagy, amikor frusztrált, amikor megérintenek a dolgok, amik máskor nem. Nem vagy ettől rossz, nem csinálod rosszul, nem tértél le az útról! Annyira elterjedt ez a spiri nyilinyali, fényessé simogató álszent hozzáállás, hogy aki tudatos, aki magasan rezgő, az mindig rózsaszín, mindig boldog, mindig könnyed, és csak meditálni kell, mindent elfogadni és hoppá 3 nap mától, és felébredsz az 5D-ben, ollé. Ugyan gyerekek, ugye nem hisszük már el az ilyesmit?!

Mert itt jelzem, nem! Lehet olyan napod, heted, amikor tele a hócipő, amikor nem vagy harmóniában a magasan rezgő, fényes emberkékkel, nem segít a fény meg a szeretet, meg a máz, csak szimplán emberként éled meg, és ez így oké! Hatalmas átalakulásban vagyunk; méretes leválások, hátrahagyások, elengedések zajlanak, és a belső tisztulás néha felnyomja az agyunk, és inkább érezzük magunkat embernek mint fénylénynek. És emberek is vagyunk:))

Ez egy hosszabb út, annak minden dombjával és völgyével, minden szépségével és árnyával. Legyünk türelmesek magunkkal, nem csak másokkal! Engedjük meg ezeket a napokat, adjunk helyet ezeknek az érzéseknek, hogy kiürülhessenek. Merjük megélni a szar napokat is, mert megmutatják, hogy mennyit fejlődtünk, mennyivel könnyebbek vagyunk, és mennyi olyan nap van, amikor ragyogunk, áramlunk és csak adunk és adunk...

Köszönöm a sötét napokat, mert elvezetnek a fényesekig:)

Áldás és Fény Rátok Kedvesek!

Szeretettel, Elsa.

Elsa Sol - Mindennapi Tudatosság 2024.02.23.

mindennapitudatossag.com

Fotó: pinterest

Elsa Sol

Sziasztok, Elsa vagyok...  Író, Tanuló, Ébredő, Fénymunkás, Gyógyító, Szabad Lélek

Mindig is spirituális voltam, de igazán 2018-ban kezdtem el írni a Felébredésről és a bolygón érezhető változásokról. Lelkesedésem nem csökkent, néha lassultam, néha száguldottam, de kitartóan haladok. Azóta számtalan lélek csatlakozott az Úton, és cikkeim száma egyre dúsul.

Ha Te is ébredsz, ha Te is változol, ha Te is változást akarsz, tarts velem az oldalon, merülj el a cikkek mélységeibe, és remélem jól érzed magad, válaszokat és segítséget találsz.

Szeretettel, Elsa.

Kapcsolódó cikkek