A spirituális tudatosság nem jellemzői

Elsa Sol
2023-02-09
Felébredés


Az elmúlt időszakban rengetegen ébrednek, ami csúcsszuper, mert folyamatosan emelkedik a kollektív rezgés. Elszaporodtak ugyanakkor azok is, akik spirituálisnak, tudatosnak, ébredőnek tartják magukat, de még nem értik igazán, hogy ez nem egy titulus, amit viselsz, és nem is egy elit klub, ahova bekerülsz, hanem egy komoly tudatosodási folyamat, annak minden szépségével és mélységével együtt.

Ha ezt az utat elkezded, rengeteg együttérzés születik benned, mert áthaladva a mélységeiden felismered az erőd, a bátorságod, és később ezeket felismered a másikban, aki az úton halad. Sokan nem járnak még itt, vagy talán nem is fognak, és ennek fájdalma ütközik ki, amikor leosztják a másikat, és magas lóról ecsetelik önmaguk nagyságát, és hirtelen megszerzett mindentudását.

Ne hagyjátok, hogy mások, akik jobban dominálnak, vagy erősebben nyomnak, azok elvegyék az erőtöket, a magabiztosságotokat, a hiteteket. Nem mindenki jár ugyanott, és ezt érezzük is. Ahogy beszél, ahogy viselkedik, amit mond, az mindig magáért beszél. Az érzést kövessétek, amit kivált! Ami erőszakot, haragot, dühöt, lehordást hoz magával, onnan nyugodtan lépj tovább. Ez is a tudatosodás lépése, hogy határokat húzunk fel, és kitartunk mellettük.

Ha pedig véleményed van, és különbözik a többiekétől, lehet szépen is, kedvesen is beszélni, értelmesen elmondani, amit érzel, ami miatt úgy gondolod, hogy ez így van, és elfogadni, ha mások máshogy látják a dolgokat. Együtt-érezni, mert más is megélt dolgokat, cipel még batyukat, szégyell még tapasztalásokat. Lágyan, szépen és kedvesen, de őszintén és egyenesen. Ami pedig nem épít, nem ad, azt felesleges elmondani... abból van elég amúgy is.

Áldás és Fény Rátok, bátrak, akik az úton jártok! Csak így tovább! Fejet fel, szívet ki!

Szeretettel, Elsa.


Elsa Sol - Mindennapi Tudatosság 2023.02.09.

mindennapitudatossag.com

Fb: Mindennapi Tudatosság

fotó:pinterest

Elsa Sol

Sziasztok, Elsa vagyok...  Író, Tanuló, Ébredő, Fénymunkás, Gyógyító, Szabad Lélek

Mindig is spirituális voltam, de igazán 2018-ban kezdtem el írni a Felébredésről és a bolygón érezhető változásokról. Lelkesedésem nem csökkent, néha lassultam, néha száguldottam, de kitartóan haladok. Azóta számtalan lélek csatlakozott az Úton, és cikkeim száma egyre dúsul.

Ha Te is ébredsz, ha Te is változol, ha Te is változást akarsz, tarts velem az oldalon, merülj el a cikkek mélységeibe, és remélem jól érzed magad, válaszokat és segítséget találsz.

Szeretettel, Elsa.

Kapcsolódó cikkek