Az energiaemelkedés tünetei

Elsa Sol
2022-01-24
Felébredés

Kedves Ébredők és Felemelkedők!

Az utóbbi hónapokban hatalmas energetikai változásokon mentünk keresztül. Nagyon sokan írtatok különböző tüneteket, és kérdeztétek, hogy ezek mit jelentenek, és vajon mitől vannak és jelentkeznek ennyire erősen. Most összeírok egy listát azokról a tünetekről, amiket érezhettek, amikor egy-egy nagyobb hullám ér el minket.

1. Fülcsöngés

A magas rezgésű energiák érkezése és letöltése fülcsöngéssel, sípolással, bizsergéssel jár. Érezhetitek, hogy csiklandoz, hogy lüktet, hallhattok zúgást vagy frekvencia hangokat is. Néha recseg, vagy nagyon nagyon viszket. Hallhattok hangokat vagy zenét és suttogást is.

2. Fej körüli érzetek

Amikor érkeznek az energiák a fejtetőn keresztül a korona csakrán át "szívjuk be", és vezetjük át a testen, le a földbe. A korona csakra a kapu a Felsőbb Én felé, és a felsőbb csakrák felé, így igen aktív. Feszítés, lüktetés, hirtelen jött beleszúrás, kötőtűvel nyomkodós érzések mind jöhetnek. Érezhettek fej körüli bizsergést és hullámzást is. Kihathat a halántékokra és egészen le a nyakba is.

3. Szem és tarkó

A harmadik szem és tobozmirigy aktiválása nyomással és feszítéssel jár. A homlokon, a szemöldökök között és a tarkó területén érezhető feszítés az aktiválódás jele. Jöhetnek még képek, villanások, fények, ábrák is akár. A szemek ilyenkor feszíthetnek és érezhetjük őket száraznak, homályosnak is.

4. Szívcsakra és Torokcsakra

A magas rezgésű energiák mind hatnak a felsőbb szívcsakrára (thymus) és a szívcsakrára is. Hirtelen jött lüktetés, nyomás. szorítás és feszítés mind velejárója. Néha érezhetitek, hogy kihagy egy dobbanást vagy többet ver hirtelen. Mellkas körüli melegség, bizsergés, testen átömlő forróság, szeretet és elégedettség mind jár vele, csakúgy mint a nagy sírások, amik a tisztulásának jelei. A torokcsakra ugyanígy (mivel szoros kapcsolatban van a szívcsakrával) nyomhat, feszíthet, érezhettek gombócot a torkotokban, és hirtelen jött őszinteségi rohamokat, amikor már "nem tudod lenyelni", és szó szerint kibukik belőled.

5. Napfonat és has körüli érzetek

A magas rezgésű energiák a Napfonatot szinte mindig érintik, mivel nagyon nagyon sok eltömődésünk van ezen a tájékon. Minden érzelmi egyensúlytalanság, félelem, harag itt van tárolva - ezeket kell oldani, ezért érezzük szinte mindig, hogy a hasunk, gyomor tájékunk, akár az emésztésünk is furán viselkedik. A Napfonat általában ugyanúgy feszít és nyom, néha kifejezetten erősen lüktethet, ahogy tisztul. Émelygés, fura érzetek a gyomor tájékán jelzik, hogy valami történik. A test folyamatosan jelzi, hogy mire van szüksége, így kövessük a jelzéseit.

6. Kezek-lábak

A kezeink forrósága, bizsergése, hirtelen jött zsibbadása az érkező energiák jele. A gyógyító képességeink folyamatosan egyre jobban ébrednek fel. A lábaink amúgy is szorosan kapcsolódnak a Földhöz, de letöltések és érkező energiák hatására érezhetjük nagyon nehéznek, súlyosnak, zsibbadnak őket, vagy pedig erőtlennek és fáradtnak. Talpak nyomása és forrásága is jár vele. A lábak leszögelt és "bebetonozott" érzései is gyakoriak, valamint az energiazubogás érzése végig a lábakon.

7. Test

A test hatalmas változásokon megy keresztül, konkrétan áthúrozódik, és átalakul kívül és belül. Sokszor nagy fáradságot, letargiát és erőtlenséget érezhetünk, amikor nagy mennyiségű energiát kapunk, és idő kell, amíg integrálódik. A másik jele pont az ellenkezője: hirtelen jött hatalmas energia, kiugrom a bőrömből, körbefutnám a világot, szétrobbanok annyi energiám van. Az egész test bizsereghet, feszülhet, és érezhetitek a vándorfájdalmakat, amik jelzik, hogy halad az energia, és oldódnak a blokkok. A test nagyon tudatos, pontosan tudja, mire van szüksége egyes időszakokban. Hallgassunk rá: pihenni akar, akkor azt adjuk neki, melegre vágyik, friss gyümölcsre, nyújtásra vagy valami zsíros ételre, amit amúgy nem ennénk? Nem baj, ha azt kéri, azt add neki; tisztuláskor általában könnyebb, horgonyzáskor pedig szilárdabb, töltősebb ételeket kívánhatunk. Hallgassunk rá, hogy könnyebb legyen neki az átalakulás.

8. Lélek

A belső világunk is fejlődik, amit naponta érezhetünk, A hangulatunk ingadozhat, ez normális. A nagy energiatöltődések feldobnak és erőt adnak, inspirációt, ötleteket, egyszóval áramlik be minden, amire szükségünk van. A tisztulás és integrálás alatt azonban lehetünk nyomottak, fáradtak, letargikusak, ahogy "folyik ki" belőlünk, amire már nincs szükség. Hirtelen jött harag, düh, elegem van, "miért történik ez megint" érzések kavaroghatnak bennünk. Ne feledjük: minden átalakul. Akik eddig voltunk, már nem vagyunk, így sok minden távozik, és ez fájhat. Ugyanakkor érezhetjük magunkat nagyon boldognak, elégedettnek, amint a rezgésünk összehangolódik az energiákkal, és innentől "szállunk" az égben és a szívünkben.

9. Hangulat és mindennapok

Hát igen, ez is keményen nyomás alatt van. Az egész Felemelkedés egy folyamat, így semmi kész alapunk nincsen, hogy mit tapasztalunk. Egyik nap magasan rezgünk, másnap kicsit lejjebb vagy igazán lent a mélyben. Kibukkannak elfojtott érzések ( harag, düh, félelem, zavartság és frusztráltság), amiket ki kell tisztítanunk és engednünk. Jöhet nagy szeretet és béke, áldott hangulat, amikor emelkedünk, és a nagy tisztulások után mindent feltöltöttünk Fénnyel. Lehetünk energikusak, amikor energiát kapunk, és fáradtak, amikor integráljuk őket. Türelmetlenebbek lehetünk bizonyos időszakokban, amikor úgy érezzük sosem lesz már vége, és örökké félúton járunk ( ami nem igaz persze, mert egy rakéta sebességével haladunk), vagy pedig feszültek és frusztráltak, amikor nagy energia jön hirtelen, és megcsap minket. Minden érzés normális!

Hirtelen ennyi jutott eszembe, mert ezek a leggyakoribbak. Minden érzés normális, de tényleg. Senki nem tudja jobban, hogy min mész át, mint Te magad, és senki nem tudja jobban, hogy mire van szükséged éppen, mint Te magad. Így a legjobb tanács az, hogy hallgass magadra, hallgass a testedre és áramolj. Néha fent vagy, ez szuper, néha lent vagy, ez is szuper. Minden az Út. Nincs rossz megtapasztalás, nincs csak egy jó út, mert mi mind az Út vagyunk, és mindegyikünk a saját tapasztalásain és kis csomagjain át vágja ki magának azt a bizonyos utat előre.

Mit tegyünk?

Meditálás, mély légzés, ellazulás, és sok sok földelés, ami az alapcsomag. Földelés nélkül elszállunk, és túltöltődünk. Meditálás nélkül nem kapcsolódunk rendesen és eléggé a Felsőbb Énünkhöz és Segítőinkhez, így ez is nagyon nagyon fontos. Napozás, nyújtás (hogy az izmok lazuljanak, a test ki tudja adni a blokkokat és feszültséget), pihentető alvás, ha arra van szükségünk. Sok víz, ami segíti az energiák szabad áramlását. Friss levegő és természet, ami segíti a hangolódást és a harmóniát, mivel a természet már most magasan rezeg, amit érezhettek is. És ami a legfontosabb: elfogadás!!! Elfogadni, hogy ma ezt érezzük, elfogadni, hogy mások is ezen mennek át, és nem biztos, hogy pont úgy élik meg, mint mi. Elfogadni, hogy a Felemelkedés egy folyamat, ami hullámzással jár (bennünk és körülöttünk is).

Emelkedjetek Ébredők, emelkedjetek Fénylángok, és engedjétek meg magatoknak, hogy azt érezzétek, amit éppen éreztek. Hagyjátok jönni és menni. Ne ragaszkodjatok semmihez, bármi is jön. Legyetek kristályból, amin minden áthalad, és amint eléri a Fény még jobban felvillan...mert ezek vagyunk mi. Fények, amikről letisztítjuk a lerakódásokat,hogy végre szabadon lángolhassunk, bevilágítva Eget és Földet.

Áldás Rátok Testvéreim, hogy az úton jártok, bármilyen nehéz és hosszú is néha...de megéri, mert hamarosan nem lesz már csak a Fény...belül és kívül egyaránt.

Szeretettel, testvéretek, Elsa.

Olvass tovább:

Felébredés / Hogyan oldjam a feszültségem?

Felébredés / Hogyan induljak el a Felébredés Ösvényén?

Felébredés / A lélek sötét éjszakája

Mindennapi 1x1 / 11+1 légzésmódszer

Mindennapi 1x1 / Gyógyítsunk Fénnyel 1-2.

Mindennapi 1x1 / A Földelésről

Elsa Sol - Mindennapi Tudatosság 2018.11.27.

mindennapitudatossag.simplesite.com

mindennapitudatossag.com

Fb: Mindennapi Tudatosság

fotó: pinterest

Elsa Sol

Sziasztok, Elsa vagyok...  Író, Tanuló, Ébredő, Fénymunkás, Gyógyító, Szabad Lélek

Mindig is spirituális voltam, de igazán 2018-ban kezdtem el írni a Felébredésről és a bolygón érezhető változásokról. Lelkesedésem nem csökkent, néha lassultam, néha száguldottam, de kitartóan haladok. Azóta számtalan lélek csatlakozott az Úton, és cikkeim száma egyre dúsul.

Ha Te is ébredsz, ha Te is változol, ha Te is változást akarsz, tarts velem az oldalon, merülj el a cikkek mélységeibe, és remélem jól érzed magad, válaszokat és segítséget találsz.

Szeretettel, Elsa.

Kapcsolódó cikkek