Miért vannak most olyan sokan mélyen? - Tengerfenék alaprajz a haladáshoz

Elsa Sol
2023-04-28
Felébredés

Miért vannak most olyan sokan mélyen? - Tengerfenék alaprajz a haladáshoz

Rengetegen írtatok, hogy lent vagytok, furcsa kitörések, kioldódások, kiakadások vannak, sírás és depresszió, egyszóval zavar van az erőben. És jól érzitek! A korábbi posztok többsége is erről írt, hogy viharos tengeren kelünk át, és nem szépítettem igazán. Nagyon sokan tapasztalnak most mélységet, elakadást, visszafelé haladást, egyszóval mindent, amitől felmerül a kérdés: mi a fene van a fejlődéssel meg a jobb napokkal, pláne az új világgal. Hogyan teremtünk valami jót, ha megint lent vagyunk, alacsonyan rezgünk? Meg kell értenünk, hogy maga a Felemelkedés nem jön kézikönyvvel, és magunk vájjuk az utat és a megtapasztalást. És ez nem egy strukturált tervrajz, inkább személyes megtapasztalás csokrok.

Vannak időszakok, amikor töltődünk, letöltünk, pakolunk lelkünk kamrájába későbbre. Van, amikor kipakolunk, kiengedünk, takarítunk, mert helyet készítünk elő, és megkönnyebbülünk. Van az a szakasz, amikor magasan szállunk, minden összejön, minden beérik, egyszerre áramlik, dagad, szépül, békésen ragyog. És van az a szakasz, ahol a felszínen rossz dolgok történnek velünk, rossz az alap közérzetünk vagy lelkivilágunk, mert ilyenkor nagy átalakulások közepében vagyunk. Mélyen dolgozunk magunkban, mélyről emeljük fel a sötétet a fény szintjére, és ezen átdolgozzuk magunkat. És mivel az egész ébredés lényege a megtapasztalás, az érzések megélése, ezért a megoldás is ebben van: tudni, hogy amit érzünk normális, elfogadható, és szükséges. Mert mind érezzük vagy éreztük már ezt, és utána erősebbek, bátrabbak, bölcsebbek lettünk; mert utána megkönnyebbültünk, mert felszabadítottuk magunkat régi lenyomatok, fájdalmak, emlékek hatása alól. Mert szembenéztünk önmagunkkal és megnőttük, amit kellett. Fejlődtünk, és többek lettünk, mert egy darabka sötétet, egy fájdalmat, egy beidegződést át tudtunk alakítani, fel tudtunk emelni alacsonyból magasra... és így egy újabb darabunkat ismertük meg és gazdagodtunk általa, közeledve a Teljességünkhöz.

Tehát, amit érzel fontos, és áldott. Bármilyen sötét is, ez egy szakasz, ez egy lap az életed naplójában, és voltál már itt, ismered. Megoldottad már, és tudod az utat. Megértés, elfogadás, türelem és szeretet. Önmagad felé! Hála, hogy itt vagy, és ezt tapasztalod, mert nősz általa, és közeledsz a célhoz. És vannak olyan napok, amikor csak engedd meg magadnak, hogy szarul legyél, hogy behúzódj, hogy ne foglalkozz senkivel és semmivel, csak legyél...mert akkor erre van szükséged! És ez is normális, és ez is oké! Az átalakulás nem csak habostorta, és senki sem tudja jobban, hogy mit érzel, mit élsz meg, és hogyan kell átmenned rajta...benned az erő, benned az útirány és az iránytű is...minden más csak segít, vezet és emlékeztet: okkal jöttél, okkal vagy itt, és minden nehéz nap egy újabb sárga tégla a célod felé haladó úton! Kitartás! Megéljük, amit kell, hogy megélhessük, amit szeretnénk!

Áldás és Fény Rátok, hogy haladtok, nem adjátok fel, nem tértek le az útról! Fénycsík vagyunk, ami átöleli a teret! Szükség van Rád!

Szeretettel, testvéretek, Elsa.

Elsa Sol - Mindennapi Tudatosság 2023.04.28.

mindennapitudatossag.com

Fb: Mindennapi Tudatosság

fotó:pintérest

Elsa Sol

Sziasztok, Elsa vagyok...  Író, Tanuló, Ébredő, Fénymunkás, Gyógyító, Szabad Lélek

Mindig is spirituális voltam, de igazán 2018-ban kezdtem el írni a Felébredésről és a bolygón érezhető változásokról. Lelkesedésem nem csökkent, néha lassultam, néha száguldottam, de kitartóan haladok. Azóta számtalan lélek csatlakozott az Úton, és cikkeim száma egyre dúsul.

Ha Te is ébredsz, ha Te is változol, ha Te is változást akarsz, tarts velem az oldalon, merülj el a cikkek mélységeibe, és remélem jól érzed magad, válaszokat és segítséget találsz.

Szeretettel, Elsa.

Kapcsolódó cikkek