Miért nem történik, amire várok? -Elakadásjelző és indítógomb

Elsa Sol
2023-03-09
Felébredés


Néha úgy érezzük semmi sem történik... olyan sok energiát beleteszünk valamibe és csak nem érkezik meg. Beletesszük a fizikait, hozzáadjuk az energiát, becsomagoljuk és kiküldjük, aztán mégsem jön össze. Sokan írnak mostanság, hogy elakadtak, hogy minden energia ellenére sem érkezik meg a várt esemény vagy munka vagy élet. És ilyenkor az egó beindul, és teljes tánctéren rángat át minket. Felüti fejét a kétség, az aggodalom, a tettem-e eleget, a mi mást kéne még tennem, majd a nem vagyok elég jó ehhez és végül mélységes depresszióba sodorjuk magunkat, mert az emberi felünk a rendszert keresi és tevést érzékeli haladásnak.

DE. Itt van egy nagy de. Ugyanis az életünket még mindig az emberi felünkön át érzékeljük és ezen át vonjuk le a következtetéseket. De nem vagyunk már csak emberek, és ezért olyan erők is játszanak, amikhez nem elég az elme, de kell a szív. A szív pedig hisz és remél és bízik és szeret és elfogad és kivár türelmesen. Mert tudja, érzi, hogy ha mindent megtettünk, elérkezik amire vágyunk. Talán máshogy, máskor, más által, mint ahogy mi megterveztük vagy elképzeltük. És ez idő alatt, ami az elmének a nagy semmi, a nagy értelmetlen nem haladás és várakozás, a mélyben és a térben kerekek százai indulnak meg, energiák, erők forognak, lelkek érnek el hozzád azért, hogy megkapd, amire vágysz. Ez idő alatt tisztítunk, hogy helyet adjunk; ellazulunk, hogy felszabaduljunk; magunkba fordulunk, hogy tisztábban lássunk; kipakolunk, hogy ne cipekedjünk tovább. Érünk, hogy értékelni tudjunk, és millió apró leckét és jelet kapunk, hogy erősödjön a hitünk, a reményünk, a szívünkön át teremtés képessége. Minden perc számít, minden óra fordít, minden nap tanít, minden hét visz előre, minden hónap egy új fejezet. Ez az áramlás az élet. És azokban az időkben, amikor úgy érzed nem haladsz, nem történik semmi (amit elmével fel tudnál fogni vagy le tudnál mérni), valójában minden történik egyszerre, érted... hogy az lehess, aki akarsz, és úgy élhess, ahogy álmodod magadnak. Légy türelmes, alázatos és csak legyél... a többi jön magától!

Áldás és Fény és Kitartás Mindenkinek!

Szeretettel, Elsa.


Elsa Sol - Mindennapi Tudatosság 2023.03.09.

mindennapitudatossag.com

Fb: Mindennapi Tudatosság

fotó:pinterest

Elsa Sol

Sziasztok, Elsa vagyok...  Író, Tanuló, Ébredő, Fénymunkás, Gyógyító, Szabad Lélek

Mindig is spirituális voltam, de igazán 2018-ban kezdtem el írni a Felébredésről és a bolygón érezhető változásokról. Lelkesedésem nem csökkent, néha lassultam, néha száguldottam, de kitartóan haladok. Azóta számtalan lélek csatlakozott az Úton, és cikkeim száma egyre dúsul.

Ha Te is ébredsz, ha Te is változol, ha Te is változást akarsz, tarts velem az oldalon, merülj el a cikkek mélységeibe, és remélem jól érzed magad, válaszokat és segítséget találsz.

Szeretettel, Elsa.

Kapcsolódó cikkek