A spirituális tanítók ismertető jegyei

Elsa Sol
2022-05-24
Felébredés

Milyen érdekes időket élünk! Amikor kezdtem,  még fura voltam a szeretettel, a fénnyel,  az újjászületéssel,  most pedig ezrek ébrednek naponta. Hihetetlen emelkedés, le a kalappal emberiség!

Ugyanakkor ezzel együtt felemelkedett egy adag olyan ember,  aki talán még kevés tapasztalattal,  de nagy lelkesedéssel tanítja a népet.

Felismered őket, mert nagyon okosak, mindent jobban tudnak,  az ő útjuk a jó út,  az ő módszerük az egyetlen, ami a Felébredéshez vezet. Tele vannak korlátokkal,  és "fentről lehozott" infókkal,  hogy mi mindent csinálj,  és leginkább mi mindent ne csinálj. Mert különben... Pedig az Út mindenkié! A Te utad a Tiéd, az én utam az enyém. És minden út pont ugyanoda vezet... önmagunk legszebb,  legfényesebb részébe... tehát hogy is mondhatnám meg én,  te hogyan járj a te utadon,  és hogyan légy az, aki lenni akarsz? Ki tudná ezt jobban mint te? Mit tesz tehát egy jó tanító?

Számomra egy jó tanító utat mutat, erőt ad,  inspirál és támogat. Ott van, amikor kell, de hagyja, hogy egyedül járjak az úton,  és kiprobáljam mi jó,  mi nem; mit érzek helyesnek és mi nem szól hozzám. Szabadon hagy, hogy megéljem az utam, és önmagam átalakulását. Fogja a kezem amikor mélyen vagyok, de elenged, amikor szárnyalok. Megérti,  hogy ember is vagyok,  hogy fejlődni jöttem és "hibáimból " még többet tanulok. Nem bánt,  nem olt le, nem érezteti, hogy kicsi vagyok vagy béna,  vagy "rossz úton" járok, s azt sem, hogy bezzeg ő hol tart, mit élt meg, honnan "beszél lefelé" hozzám.

Fény van benne, melyet nem más adott, nem pénzért vette, hanem saját maga találta meg és fejlesztette,  ápolta és növelte. Elbukva néha, majd talpraállva, pont mint én. A példa az, mely utat mutat,  a szeretet, melyet követni érdemes,  a lénye,  ami fényt ad, feltölt és megnyugtat. Amit elért, az az, amit követni akarok, ahogy az útján jár,  amit igazán figyelek, ahogy a szíve fénylik és támogat, az az, amit keresek.

Mindannyian ugyanazt keressük: boldogságot,  megértést és szeretetet. Az, hogy ezt hogyan éred el, hogyan éled meg, hogyan fejezed ki és adod tovább,  az rajtad áll. Azt kövesd,  ami és aki utat mutat, fényével körbeölel, szívét kitárja és szavaival felébreszti benned azt, akit keresel: önmagad tanítóját,  önmagad fényességet és önmagad legjobb variációját. Mert ez a dolga a tanítónak: emlékeztetni , hogy te magad vagy, akit igazán keresel.

Áldás és Fény Rátok Kedvesek!

Szeretettel, Elsa.

Elsa Sol- Mindennapi Tudatosság 2022.05.23.

mindennapitudatossag.com

Fb: Mindennapi Tudatosság

Fotó pinterest

Nem érhető el leírás a fényképhez.


Elsa Sol

Sziasztok, Elsa vagyok...  Író, Tanuló, Ébredő, Fénymunkás, Gyógyító, Szabad Lélek

Mindig is spirituális voltam, de igazán 2018-ban kezdtem el írni a Felébredésről és a bolygón érezhető változásokról. Lelkesedésem nem csökkent, néha lassultam, néha száguldottam, de kitartóan haladok. Azóta számtalan lélek csatlakozott az Úton, és cikkeim száma egyre dúsul.

Ha Te is ébredsz, ha Te is változol, ha Te is változást akarsz, tarts velem az oldalon, merülj el a cikkek mélységeibe, és remélem jól érzed magad, válaszokat és segítséget találsz.

Szeretettel, Elsa.

Kapcsolódó cikkek