Itt fáj, ott fáj, miért fáj?

Elsa Sol
2023-03-17
Felébredés

Itt fáj, ott fáj, miért fáj?

Olyan sokan írtatok üzentetek, hogy mindenféle fizikai tüneteket tapasztaltok, és mi legyen velük. Mivel ez egy gyakori téma, beszéljünk róla.

A felemelkedés valóban jár tünetekkel, fájásokkal, nyomásokkal és feszítésekkel, érzetekkel, amik lehetnek kellemetlenek, de ahogy mindig írom, ezek átmenetiek, jönnek, tapasztalod majd elmúlnak. Lehetnek intenzívek, akár néha hirtelen picit ijesztőek is, de gyorsan elmúlnak, vagy továbbhaladnak, ahogy az energia is halad a testben. Írtam arról korábban mik is ezek, és mit tehetsz velük, alul linkelem.

Viszont, újra hangsúlyozom, ha olyan tüneteket tapasztalsz, amik erősek, tartósak, sokszor visszatérnek, vagy csak egyszerűen zavaróak vagy aggodalmat keltenek benned, kérve kérlek, hogy menj el egy dokihoz és nézesd meg magad. Ennek több előnye is van: egyrészt tudni fogod, hogy nincs semmi bajod, kvázi a következő alaklommal nem ijedsz meg és tudod kezelni; másrészt ha van valami a háttérben, akkor jobb előbb mint később foglalkozni vele, pláne mivel már most zavar vagy fáj vagy rettegek, hogy mi lehet ez.

Ha fáj a hasad, a torkod, romlik a szemed, vagy puffadsz, ne az égre nézelődj felfelé, és ne is az internetet kérdezd meg, hogy mi a gond. Vannak akik majd egy évtizedet tanultak, hogy meg tudják mondani mi a baj, és javasolni is tudnak gyógymódot. Onnantól is dönthetsz kéred-e vagy sem, de ez már a második kör. Viszont annyi pici dolog lehet egy-egy tünet mögött, amit évekig lehet tippelgetni, de felesleges. Sokszor valami bagatel dolog okozza, és sittysutty meg lehet oldani. Maga az elmenés az orvoshoz nagyobb stressz, mint a vizsgálat vagy a válasz maga. Ha pedig mégis van valami, akkor a tudatlanság nem a barátod, és a tudatos döntés az, hogy figyelek a testemre, vigyázok a testemre és gondozom a testem. Ha beteg, meggyógyítom; ha fázik, betakarom, ha sír megölelem. Mindeközben, ha már tudod, hogy nincs bajod, akkor kezdődhet a tudatos munka, és be kell nézni a színfalak mögé, hogy mi váltotta ki, mi durrantotta be, mit éreztem előtte, alatta? Mi lehet az üzenet, amit mutat, amit észre kell vennem? Minden fizikai tünet mögött van lelki kibillenés, és természetesen sok dolgot ezáltal meg is tudunk szüntetni. De tudatosan kell a fizikai testünket és a lelki felünket is ápolni, és lépni, ha szükséges. S ha nem tudod mit kéne tenned magadért, kérdezd meg magadtól, ha a gyereked érezné, tapasztalná ezt, akkor mit tennél?

Legyünk tudatosak minden téren, pláne azokon, amiken érezzük, hogy nem vagyunk a toppon. Oda még több figyelem és önmunka kell, még több bátorság és belső erő:) De minden ilyen megugrás egy győzelem, és mint tudjuk, önmagunkat meghaladni a legnagyobb kihívás és siker egyben!

Áldás és Fény Rátok!

Szeretettel, Elsa.

Elsa Sol - Mindennapi Tudatosság 2023.03.17.

mindennapitudatossag.com

Fb: Mindennapi Tudatosság

fotó:pineterst

https://www.mindennapitudatossag.com/.../a-felemelkedesi...

https://www.mindennapitudatossag.com/.../te-is...

Elsa Sol

Sziasztok, Elsa vagyok...  Író, Tanuló, Ébredő, Fénymunkás, Gyógyító, Szabad Lélek

Mindig is spirituális voltam, de igazán 2018-ban kezdtem el írni a Felébredésről és a bolygón érezhető változásokról. Lelkesedésem nem csökkent, néha lassultam, néha száguldottam, de kitartóan haladok. Azóta számtalan lélek csatlakozott az Úton, és cikkeim száma egyre dúsul.

Ha Te is ébredsz, ha Te is változol, ha Te is változást akarsz, tarts velem az oldalon, merülj el a cikkek mélységeibe, és remélem jól érzed magad, válaszokat és segítséget találsz.

Szeretettel, Elsa.

Kapcsolódó cikkek