Az éber éjszakák örömére

Elsa Sol
2022-02-13
Felébredés

A Felemelkedés alatt megesik, hogy nem tudunk aludni. Gondolatok száguldoznak ezerrel, ötletek és tervek villannak be, csöng a fülünk, áramlik az energia, mi pedig ébren forgolódunk. A lábunk forró, a fejünk bizsereg, itt feszít ott feszít, az egó meg nyomja.

Mi a fene történik? Ébredezünk, az történik.

Az éjszaka alatt számtalan dolgunk van; van, hogy letöltünk vagy integrálunk, van, hogy tanulunk, vagy egyszerűen csak máshol van dolgunk. Hat ránk a Hold, ha tele akkor azért, ha újhold, akkor azért. Hatnak ránk a bolygók, az energiák, és a többségük éjjel szeret jönni, amikor le vagyunk lassulva, és nyitottabbak vagyunk. Valahogy nem érdekli őket, hogy nálunk ekkor alvás van, mert ugye holnap helyt kéne állni a nappali fényben is... Szóval valamiért ébren kell lennünk, még ha nem is tudjuk az okát.

Számtalan éjjelt töltöttem azzal, hogy végtelen köröket görgőzöm az ágyban, várom az álmot, idegesít, hogy csiklandoz, hogy lüktet, hogy nem bírok aludni, amikor leragad a szemem. a végén pedig dühödten rugdalom le a takarót, és rontok ki a nappaliba, mert elpattant a türelmem, már kedvem sincs aludni, plusz szomjas vagyok, éhes vagyok, úgyhogy köszi, akkor most erről ennyit. Nos, ezután nem is lehet elaludni.

Ha ezzel találod szembe magad, több dolgot tehetsz.

Megpróbálhatsz kimenni, inni egy kis vizet, tenni pár kört, majd visszafeküdni. Megpróbálhatsz meditálni, hogy levezesd az energiákat, és lecsendesülj. Megpróbálhatsz hallgatni valami lágy és nyugtató zenét, hátha az segít.

A végső megoldás pedig, ha megteheted, mert másnap nem kell kelned, akkor kelj ki, és éld meg az éjszakát. Ülj ki a teraszra és nézd a csillagokat. Hallgasd a kabócákat és az éjszakai zajokat. Készíts egy forró teát, és gubózz be egy nagy fotelba. Figyelj a gondolataidra, mert mindig elalvás előtti időszakban áramlanak az ötletek, és a mit kéne tennem-ek. A Felsőbb Én ilyenkor jobban elér minket. Az éjszaka csöndjében jobban halljuk Önmagunk mélyről jövő szavát, és lelkünk lágy áramlását. Úgyhogy akkor hallgassuk meg, mit is akar mondani.Én rendszeresen írok éjszaka, mert akkor a külvilág zajai elcsendesültek, az idő hűvösebb, a gondolatok akadálytalanul áramlanak, én meg gépelek, amíg bírja a szemem. Sokszor az is elég, ha pusztán elfogadjuk, hogy ez van, egy kis időt ébren töltünk, aztán mikor visszafekszünk bumm, egy perc és már alszunk is.

Próbáljuk ki, mikor melyik esik jól, mire van szükségünk. Reggel pedig két szelet uborka a vörös szemekre csodát tesz 😉
A Felemelkedés rengeteg türelemre tanít; másokkal és főleg önmagunkkal szemben. A testünkkel, ami hihetetlen változáson megy keresztül... és a felét se értjük. Úgyhogy kitartás Ébredezők és Ébren levők. Ez is az Út.

Az éjszaka számtalan csodát tartogat, de van, hogy az nem egy csodálatos álom, hanem egy ébren töltött csillagos éjszaka.

Jó éjszakát Mindenkinek!


Szeretettel, Elsa


Elsa Sol- Mindennapi Tudatosság 2018.09.03.

mindennapitudatossag.com

régi: mindennapitudatossag.simplesite.com
fotó: pinterest

Elsa Sol

Sziasztok, Elsa vagyok...  Író, Tanuló, Ébredő, Fénymunkás, Gyógyító, Szabad Lélek

Mindig is spirituális voltam, de igazán 2018-ban kezdtem el írni a Felébredésről és a bolygón érezhető változásokról. Lelkesedésem nem csökkent, néha lassultam, néha száguldottam, de kitartóan haladok. Azóta számtalan lélek csatlakozott az Úton, és cikkeim száma egyre dúsul.

Ha Te is ébredsz, ha Te is változol, ha Te is változást akarsz, tarts velem az oldalon, merülj el a cikkek mélységeibe, és remélem jól érzed magad, válaszokat és segítséget találsz.

Szeretettel, Elsa.

Kapcsolódó cikkek