Hol és hogyan találod meg az 5d-t?

Elsa Sol
2022-07-21
Felébredés

Az Új Föld bennünk és körülöttünk

Ez a július hó elég erős és kemény energiákat hozott, de ahogy írtam, mindeközben valami fura lágyság és boldogság is úszik, ami teljes ellentétben van azzal, amiket igazából látunk magunk körül. Könnyű most elveszni, megijedni, félni és valljuk be, akármerre nézünk, nehezebb a pozitívot látni és elhinni, mint a rettegésnek és a félelemkeltésnek áldozatul esni.

DE! Ebben a hónapban ez a valami furcsa, ami történt eddig nem volt tiszta számomra, csak az elmúlt napokban jött egy erős belső impulzus jobban megvilágítva a tapasztalásokat. Mint mindannyian tudjuk a felemelkedésünket "kívülről" vagy "felülről" rengeteg segítséget kapunk, energiák, frekvenciák, sugarak és segítők személyében, amik mind tolnak, emelnek és alakítanak minket. Ezen energiák, a tudatos dolgozás önmagunkon és a kollektív energiamezőn mind hatnak a Föld alaprezgésére, ami az elmúlt évek alatt jelentősen megemelkedett, és ezt érezzük is. Ám, ahogy mi magunk is, a Föld is egyszerre létezik az összes dimenzióban, és rajtunk áll, hogy hova hangoljuk magunkat. Pontosan úgy, ahogy felkapcsolódunk magasabb dimenziós részeinkre, a Föld magas dimenziós részére is fel tudunk hangolódni.

Az elmúlt hetekben többször érzékeltem egy másik Földet, ami folyton visszatér azóta, és egyre erősödik a rezgése bennem. Nem emelkedtem hipphopp egy másik dimenzióba, viszont elkezdtem tudatosan felhangolni a rezgésem egy olyan valóságba, ahol jobban érzem magam, és ezért, így tudtam kapcsolódni ehhez a realitáshoz. Ez a Föld a Mi Földünk! Ez a mi valóságunk, a mi a realitásunk csak éppen egy teljesen másik frekvencián. Éreztem magam, saját testben, de sokkal fényesebben, egészségesebben, ragyogóbban. Maga a környezet sokkal magasabban rezgett, éreztem a testemben, ahogy dübörög, láttam a környezetet, ami sokkal valóságosabb volt, mint az itteni. Ez a realitás már most létezik, és bárki, bármikor tudatosan érezheti, ha erre fókuszál. És nem, ez nem elbújás a valóság elől, ez nem szemethunyás a szörnyűségek felett, hanem az alaprezgés megemelése, ami az egyes emberekre ugyanúgy hat, mint a kollektív mezőnkre- azaz, azáltal, hogy Te magasabban rezegsz, és felkapcsolódsz az 5dimenziós Földre, automatice elkezded lehúzni és földelni azt a rezgést, és összefésülöd. Gyakorlatilag egyesével, ahogy felhangoljuk magunkat, ez válik az alaprezgéssé, és ez az a frekvencia, ami szétterjed a Földön.

Az 5 dimenziós Föld,  amiről álmodunk, és önmagunk magasabb dimenziós részei már most elérhetőek bárki számára, ha tudatosan felhangolod magad. Amikor nehézséggel nézel szembe, már nem csak az itteni földi tudásod áll rendelkezésre, hanem mindaz, amit az összes dimenzióban, az összes aspektusod összegyűjtött. Most ez az időszak azért annyira furcsa és nehéz, mert egyszerre vagyunk jelen az elmúló és átalakuló 3. dimenzióban, de már felérünk az 5. dimenzióba is, ahol viszont nagyon sok minden máshogy működik, és most ezt tanuljuk. Most gyakoroljuk, hogy mikor mit használunk, mikor melyik frekvencián tapasztaljuk magunkat és a világunkat. Mikor melyikre hangolódsz, abban éled magad, és az ahhoz a frekvenciához tartozó tudást és képességeket tudod használni.

Összefoglalva tehát: eldöntheted, hogy melyik realitást akarod megélni, és önmagad melyik síkján akarsz az éppen mostban tartózkodni. Ez most az átmenet ideje, amikor egyszerre vagyunk még földi, és már galaktikus, 3.dimenziós és 5. dimenziós egyaránt. A te rezgésed, a Te valóságod. És a te valóságod hat az enyémre, Juli néniéjére, és Józsi bácsiéra is...éppen ezért olyan fontos és jelentőségteljes, hogy hol vagy, és mit csinálsz. Mert mindannyian egyek vagyunk a felemelkedésben, és a te fényed változtat, a közös fényünk átalakít, és az egyesült fényünk megdobbantja a világot, és feltolja egy másik dimenzióba.

Álmodjatok, hangolódjatok, játszatok a térben, és tapasztaljátok meg milyen különbség van a dimenziók között, ahogy csúszkáltok köztük.

Áldás és Fény az Ébredésre!

Szeretettel, Elsa.


Elsa Sol - Mindennapi Tudatosság 2022.07.21.

mindennapitudatossag.com

Fb: Mindennapi Tudatosság

fotó:pineterst

Elsa Sol

Sziasztok, Elsa vagyok...  Író, Tanuló, Ébredő, Fénymunkás, Gyógyító, Szabad Lélek

Mindig is spirituális voltam, de igazán 2018-ban kezdtem el írni a Felébredésről és a bolygón érezhető változásokról. Lelkesedésem nem csökkent, néha lassultam, néha száguldottam, de kitartóan haladok. Azóta számtalan lélek csatlakozott az Úton, és cikkeim száma egyre dúsul.

Ha Te is ébredsz, ha Te is változol, ha Te is változást akarsz, tarts velem az oldalon, merülj el a cikkek mélységeibe, és remélem jól érzed magad, válaszokat és segítséget találsz.

Szeretettel, Elsa.

Kapcsolódó cikkek