A fényt vagy a sötétet táplálod?

Elsa Sol
2023-05-21
Felébredés

A fényt vagy a sötétet táplálod?

Sokszor írom válaszd a Fényt,  dönts tudatosan, higgy magadban, mint Teremtő lény. De hogy is van ez a mindennapokban? Hogyan is döntünk?

Sokszor azt hisszük, hogy csak világmegváltó tervek, hatalmas események esetén döntünk igazán, de sose felejtsük el, hogy a nagy dolgok mind parányi, porszemnyi darabokból épülnek fel!


Amikor beindul a buli, negatív hatások érnek, az ott egy döntés: hogy állok hozzá, magamra veszem-e, erősítem-e azzal, hogy ellenkezek, táplálom-e azzal, hogy haragszom vagy morgok; vagy megengedem az érzést, elengedem, hagyom átfolyni, tudom és elfogadom, hogy bizonyos dolgok és helyzetek megtörténnek, mert így hoztam létre, így terveztem azért, hogy megéljem, hogy átengedjem, hogy kioldjam  vagy hogy kaput nyissak egy új irányba, emberhez, tapasztaláshoz.


Amikor valaki dühös, fél, aggódik, már benne van az örvényben; de mindig dönthet úgy,  hogy megáll,  hagyja átfolyni, és a megengedés és elfogadás energiája kilöki a sűrűből vissza a saját szintjére. Minden döntés egy rezgéshez kapcsol, minden hangulat egy realitást táplál; és ha hiszed, ha nem, te vagy a karmester. Próbáld ki: dönts mind a kétféleképpen, és nézd meg,  melyik merre visz, mit ad, milyen tapasztalással jár. Ugyanígy, ha beszélsz valakivel, ha nézel valamit,  ha nem tudod menj-e, tedd-e, hidd-e, csak hangold oda magad, és érezz bele: ez emel, ez ad hozzád, ez feltölt hittel, erővel és reménnyel? Ez visz az utadon, a célod felé? Ha igen, és ez jól esik, válaszd ezt. És még mindig dönthetsz úgy,  hogy ma ez nem az a nap, amikor a Fényt táplálod,  mert ma jól esik így lenni, visszahúzódni, nincs erőd vagy kedved, vagy csak most okés lenni a trutyiban, mert ez is Te vagy, és ezt is meg kell élni...de érzed már,  hogy ez így a Te döntésed, és nem csak történik veled, hanem te vezeted az utad és építed a realitásod... és, hogy a tapasztalásod pontosan követi a tudati döntésed... bármit is higgy éppen és teremts...


Ahol kell, ott zárj ki, zárj le, engedj el, szabadulj fel; merj dönteni magadért. Ami pedig emel, épít, szeret, az erősítsd, áraszd, tanítsd... együtt építjük a világot, Te is kellesz! Dönts szívvel, dönts tudatosan és válaszd a Fényt!

Áldás és Fény Rátok Kedvesek!

Szeretettel,  Elsa.


Elsa Sol - Mindennapi Tudatosság -2023.05.19.

mindennapitudatossag.com

Fb: Mindennapi Tudatosság

Fotó:pineterst

Elsa Sol

Sziasztok, Elsa vagyok...  Író, Tanuló, Ébredő, Fénymunkás, Gyógyító, Szabad Lélek

Mindig is spirituális voltam, de igazán 2018-ban kezdtem el írni a Felébredésről és a bolygón érezhető változásokról. Lelkesedésem nem csökkent, néha lassultam, néha száguldottam, de kitartóan haladok. Azóta számtalan lélek csatlakozott az Úton, és cikkeim száma egyre dúsul.

Ha Te is ébredsz, ha Te is változol, ha Te is változást akarsz, tarts velem az oldalon, merülj el a cikkek mélységeibe, és remélem jól érzed magad, válaszokat és segítséget találsz.

Szeretettel, Elsa.

Kapcsolódó cikkek