A Fénymunkások ideje, ereje és célja

Elsa Sol
2022-08-16
Felébredés

Kedves Ébredők, Fénymunkások, Segítők, Mindenki!

Ismét itt az idő, hogy eltérjünk az alap energiahíradóktól, és picit belenézzünk, hogy mi van most. Már egy ideje érik bennem ez a cikk, de azt hiszem most jött hozzá az erő és megerősítés. Az elmúlt időszak alatt nagyon sok minden változott, rengeteg jó és rossz dolog történt, és mindenkinek megvan a véleménye, okossága, üzenete. Ahogy mindig, most is azt mondom, kövesd azokat, akik erőt adnak, feltöltenek, megrezegtetnek, akik hozzád szólnak. Tökmindegy ki az, mert mindenkitől tanulsz, mindenki ad valamit, mindenki mutat valamit magadból. De azért legyünk reálisak is. Most megint olyan üzenetek szállnak a térben, amitől égnek áll a hajunk, és kapkodjuk a fejünket, hogy ez most komoly? Nem szabad mindent elhinni, és a legjobb mérőeszköz benned van: lehet igazság abban, amit írnak? Hozzáad az ébredéshez? Erőt és hitet ad az Ébredőknek, neked? Tölt és emel az üzenet, vagy megfélemlít és lehúz? (Erről már írtam külön, itt találod: https://www.mindennapitudatossag.com/blog/a-negativ-uzenetek-ereje-az-ebredesre).

Mi, akik ébrednek, mind közös feladattal vagyunk itt: tartani a fényt, utat mutatni, inspirálni, segíteni, egy világot áttranszformálni...miközben mi magunk is fejlődünk és tanulunk. Nem kell és lehet kizárni a sötétet egyelőre, mert ez egy duális világrendszer, és a kettő egysége adja a Teljességet. De nem kell benne elmélyedni, magadra venni, küzdeni ellene. A mi dolgunk a Fényt tartani, a Fényt önmagunkban megtalálni és árasztani, a rezgést emelni és magasan tartani. Ha a sötéttel küzdesz, másokat próbálsz győzködni, vitázol, ingerült leszel, akkor pont az ellentétét fejted ki, mint, ami a célod. Mert ilyenkor nem vagy a fényedben, és ezt érzed: aggódsz, félsz, haragszol, vitázol, győzködsz... egyik sem a mi eszközünk. Mi utat mutatunk, példával járunk elől, segítünk ahol és akinek kell és tudunk. Te magad vagy a példa, az, ahogy élsz, ahogy megoldod a problémáidat, ahogy felhúzod magad a mélyből, ahogy nőni akarsz  és egy jobb világot teremteni.

Fénymunkások vagyunk! Célunk, legelső célunk önmagunk fényét árasztani és fenntartani. Higgyetek önmagatokban! Higgyetek bennünk, a közösben! Nem egyedül vagyunk a Felemelkedésben, és vannak olyan lények, akik intézik a többit. Nem minden a mi dolgunk, nem minden a mi kezünkben van...csak a fele:) A földi fele, az emberi fele, a Fénymunkási vállalások és célok, ez a mi dolgunk. Mindig, amikor tudatosan kilépsz az alacsonyból, amikor megbocsájtasz, amikor elengedsz, amikor megvéded a határaidat, amikor döntesz, hogy ez nem neked való, akkor teszed, amit kell. Ekkor éled azt, amiért jöttünk. Maradjatok önmagatok erejében és fényében, mert ezért jöttünk. És aki merülni szeretne a sötétbe, azt hagyjátok, mert az ő útja most arra vezet, s ha kell, ha akar, majd visszafordul. És akkor ismét ott lesz az, amit mi tartunk: a Fény, ami hazavezet.


Áldás és Fény Mindenkire!

Szeretettel, Elsa.


Elsa Sol - Mindennapi Tudatosság 2022.08.16.

mindennapitudatossag.com

Fb: Mindennapi Tudatosság

Fotó: pinterest

Az üzenet elsődleges támogatói és megerősítői: Az Arkturusziak  itt: https://danielscranton.com/

Elsa Sol

Sziasztok, Elsa vagyok...  Író, Tanuló, Ébredő, Fénymunkás, Gyógyító, Szabad Lélek

Mindig is spirituális voltam, de igazán 2018-ban kezdtem el írni a Felébredésről és a bolygón érezhető változásokról. Lelkesedésem nem csökkent, néha lassultam, néha száguldottam, de kitartóan haladok. Azóta számtalan lélek csatlakozott az Úton, és cikkeim száma egyre dúsul.

Ha Te is ébredsz, ha Te is változol, ha Te is változást akarsz, tarts velem az oldalon, merülj el a cikkek mélységeibe, és remélem jól érzed magad, válaszokat és segítséget találsz.

Szeretettel, Elsa.

Kapcsolódó cikkek