Mi a különbség a Fénymunkások és Föld Angyalok között

Elsa Sol
2022-12-20
Felébredés

A Fénymunkások és Föld Angyalok egyaránt azért vannak itt, hogy szeretetet, fényt és békét hozzanak a Földre. Gondolhatunk úgy a Fénymunkásokra, mint a Földön járó Spirituális Vezetőkre, és a Föld Angyalokra, mint Földön járó Angyalokra. Ez nem azt jelenti, hogy ne lenne egójuk, problémáik vagy nehézségeik, csupán azt, hogy mélyen a lelkükben emlékezek arra, hogy milyen is volt segíteni az embereket a Felsőbb világokból.

Alapjaiban a Fénymunkások és a Föld Angyalok is rendelkeznek ezzel a tudással, mivel korábbi inkarnációik folyamán ezzel foglalkoztak. A fő különbség, hogy míg a Fénymunkások a Felsőbb dimenziókból segítették az embereket, addig a Föld Angyalok az Angyali szférákból tették ugyanezt.

A Fénymunkások:

-segítettek az embereket és állatokat egy sokkal inkább mindennapos szinten

- segítették az embereket, hogy melyik utat válasszák

- kormányozták és vezették az embereket a céljaik és vágyaik megvalósítása felé

- létrehozták a Lélektársakkal és Ikerlángokkal való találkozásokat

- támogatást és megnyugvást nyújtottak, amikor szükség volt rájuk

-támogatást, vezetést és iránymutatást nyújtottak, valamint intuitív válaszokat és tanácsokat adtak

A Föld Angyalok:

- dolgoztak és együttműködtek a lelkekkel a lélekút és lélek szerződések létrehozásában az emberek és állatok számára egyaránt

- segítették a lelket a legmegfelelőbb családba való leszületésben - segítették és támogatták az állatokat és embereket, hogy megérthessék és betölthessék a lélekútjukat és feladataikat

- az emberekkel egy sokkal mélyebb szinten az álmaikon és meditációkon keresztül működtek együtt

- emlékeztetőként a lélek útjára és utazására, emlékeztetőket és jelzéseiket küldtek angyali számokon és univerzális jeleken keresztül

- fizikai védelmet és gyógyítást kínáltak, ha szükség volt rájuk.

Ami közös bennük:

- A Fénymunkások és a Föld Angyalok egyaránt egy csapatban dolgoztak az emberek, állatok és növények legfelsőbb érdekében. S habár ez a tudás a birtokukban van, gyakran leszületnek a Földre, hogy munkájukat emberi formában tudják végezni. A tudás mind bennük van, ám itt meg kell tanulniuk hozzáférni a képességeikhez és tudásukhoz, mialatt a földi utazáson részt vesznek.

- A tudásuk és képességeik kibukkanhatnak tudattalanul vagy tudatosan, de mindenképpen felszínre jönnek.

- Általában a Fénymunkások és a Föld Angyalok is vonzalmat éreznek a gyógyítás, metafizika, növénytan és gyógyászat, intuíció, médiumi képességek, kristályok, tündérek, más lények és dimenziók stb felé.

- A Fénymunkások és a Föld Angyalok egyaránt egy mély bölcsességet és tudást hordoznak magukban, és általában jóval érettebbek a koruknál. Belső tudásuk van a dimenziókkal, energiával, felsőbb világokkal kapcsolatban.

Ahogy azonban a Felsőbb világokban különböző feladataik és céljuk volt, itt a Földön is különböző feladatokat látnak el.

A Fénymunkások a Földön:

- emlékeztetik az embereket a belső fényükre

- emlékeztetik az embereket a saját gyógyító képességeikre

- emlékeztetik az embereket a növények, kristályok, gyógynövények gyógyító hatásaira

- emlékeztetik az embereket, hogy hogyan hallgassanak az intuícióikra és kövessék a belső hangjukat.

A Föld Angyalok a Földön:

- emlékeztetik az embereket az élet véglegességére és időszakosságára

- emlékeztetik az embereket, hogy ők a szeretet, és mindig össze vannak kapcsolódva

- emlékeztetik az embereket, hogy több van az életben, mint csak ez az egy élet

- emlékeztetik az embereket, hogy hogyan tudnak együtt dolgozni a felsőbb világokkal.

Természetesen a munkájuk és faladataik, a felelősségük jóval nagyobb és kiterjedtebb, mint ez a rövid lista... és persze sok az átfedés is. Ám mindannyian azért jöttek, hogy segítsenek reményt, támogatást, fényt és szeretetet hozni, és a Föld megbecsülését ismét felébreszteni; és az, hogy ezt hogyan viszik véghez egyedi, mivel mindannyian egyedülállóak.

Ám ahhoz, hogy emlékeztethessék az embereket, először saját magukban kell mindezekre visszaemlékezniük. Általában Fénymunkások és a Föld Angyalok is a végén rákényszerülnek, hogy mindezekre visszaemlékezzenek valamilyen mély krízis és válság keretein belül, mely a saját Ébredésüket eredményezi. Amint az Ébredés megtörténik, mély bizonyossággal tudják, hogy kik is ők, és miért vannak itt.

Ám ezen tudás és képességeik ellenére, a Fénymunkások és Föld Angyalok egyaránt a saját földi utazásukon vesznek részt, ahol az emberi szinten tanulhatnak. Egyikük sem immúnis az emberi világra, de minél jobban tudnak kapcsolódni a belső tudásukhoz és emlékeikhez, annál könnyebben haladnak majd az útjukon, és töltik be a küldetésüket.

➡️Olvass tovább:

Felébredés / 21 jel, hogy Te is Föld Angyal vagy

Felébredés / 30 jel, hogy Te is Fénymunkás vagy

Fordította: Elsa Sol - Mindennapi Tudatosság 2018.12.03.

mindennapitudatossag.com

mindennapitudatossag.simplesite.com

Fb: Mindennapi Tudatosság

fotó: pinterest

Eredeti cikk: https://foreverconscious.com/difference-lightworkers-earth-…

Elsa Sol

Sziasztok, Elsa vagyok...  Író, Tanuló, Ébredő, Fénymunkás, Gyógyító, Szabad Lélek

Mindig is spirituális voltam, de igazán 2018-ban kezdtem el írni a Felébredésről és a bolygón érezhető változásokról. Lelkesedésem nem csökkent, néha lassultam, néha száguldottam, de kitartóan haladok. Azóta számtalan lélek csatlakozott az Úton, és cikkeim száma egyre dúsul.

Ha Te is ébredsz, ha Te is változol, ha Te is változást akarsz, tarts velem az oldalon, merülj el a cikkek mélységeibe, és remélem jól érzed magad, válaszokat és segítséget találsz.

Szeretettel, Elsa.

Kapcsolódó cikkek