Miért hullámozzunk az erővel, ahelyett, hogy feszülünk?

Elsa Sol
2022-06-02
Felébredés


Ahogy írtam az előző cikkben, az Újhold lágyabb és nyugtatóbb energiákat hozott, arra ösztönözve, hogy picit megálljunk, lélegezzünk, erőt gyűjtsünk. Na erre föl, én persze tele voltam lendülettel (agyban) és egyszerre húsz dolgot próbáltam megvalósítani az elmúlt napokban, melyek mind szanaszét estek, nem voltak összhangban az idővel és az energiákkal. Itt jön be az, hogy néha nem vesszük a lapot és csakazértis alapon nyomjuk magunkat tovább és túl, ami nem vezet sikerre a végén.

Az energia és a hatása nagyban alakítja azt, amiket érzünk, és ahogy haladunk. Ha lassulás jön, nekünk is lassulni kell, érni, főni, alakulni, még akkor is, ha az agyunk túlcsordul és tenni, csinálni, készen lenni akar. A hullámzás az, ami vezeti az Úton az Ébredőt, és mindenkivel megesik, hogy nem azt érzi, amit a másik, és ez nem baj. Mindenki maga idejében érik be és virágzik ki, a saját hullámait követve. Ám, amikor az energia inspirál, tölt, indulásra ösztönöz, akkor érdemes menni és tenni, mert akkor érik be az idő, a hely és az Ébredő egyszerre, hogy tervei sikerré váljanak. Persze tehetjük akármikor, de sokszor, ha nem vagyunk összhangban, hiába a fizikai síkon való "tevés", nem vezet igazán eredményre, mert hiányzik belőle az energia, ami végül is összekapcsolja és valósággá váltja.

Nem kell követni azt, hogy más mit mond vagy érez, de azt igen, hogy mit súg az Erő Neked; tedd vagy ne tedd, menj vagy pihenj, tervezz vagy alkoss, pihenj vagy álmodj... mindent súg és vezet. Hallgass befelé, kövesd a belső hangod, az inspirációd és a lényed. Így összhangba kerülsz, és terveid pikkpakk valósággá válnak!


Áldás és Fény!

Szeretettel, Elsa.


Elsa Sol - Mindennapi Tudatosság 2022.06.02.

mindennapitudatossag.com

Fb: Mindennapi tudatosság

fotó:pineterst

Elsa Sol

Sziasztok, Elsa vagyok...  Író, Tanuló, Ébredő, Fénymunkás, Gyógyító, Szabad Lélek

Mindig is spirituális voltam, de igazán 2018-ban kezdtem el írni a Felébredésről és a bolygón érezhető változásokról. Lelkesedésem nem csökkent, néha lassultam, néha száguldottam, de kitartóan haladok. Azóta számtalan lélek csatlakozott az Úton, és cikkeim száma egyre dúsul.

Ha Te is ébredsz, ha Te is változol, ha Te is változást akarsz, tarts velem az oldalon, merülj el a cikkek mélységeibe, és remélem jól érzed magad, válaszokat és segítséget találsz.

Szeretettel, Elsa.

Kapcsolódó cikkek