A negatív üzenetek ereje az Ébredésre

Elsa Sol
2022-03-30
Felébredés

Kedves Testvéreim!

Az utóbbi napokban eljutott hozzám, hogy bizonyos üzenetek áramlanak a neten, melyek igyekeznek letörni a lelkesedésünket és riogatják az Ébredőket. Mivel ez már nem az első, ezért most úgy gondoltam, beszéljünk erről.

Mint tudjátok nagyon sokan Ébrednek most. Ezrek, ami azoknak, akik régebb óta vannak az Úton, megdöbbentő sebesség és mennyiség. Régen egy-egy láng világított, most százak kapcsolódnak egymáshoz. Csodálatosan haladunk. Hihetetlen távolságot és mélységet tettünk meg, és most ez, az az idő, amikor büszkék vagyunk, és tele reménnyel és sikeres eredményekkel, és megyünk tovább még magasabbra emelve a Fényünk.

Tudjátok azt is, hogy nagyon sokan csatornáznak és közvetítenek lényeket, fényeket, tudatosságokat. Számtalan üzenetet lehet olvasni, amik mind hatásokat keltenek bennünk. Vannak a predikciók, amik egy bizonyos időpontra utalnak, valamire, ami majd akkor és ott meg fog történni. Vannak azok, amik félelmet és aggodalmat keltenek bennünk. és vannak olyanok, melyek limitálnak minket és elveszik az erőnket. És ugye vannak azon üzenetek, amik melegséget, bizsergést, boldogságot, reményt keltenek bennünk; amik azt mondják, jók vagyunk, és csak így tovább.

Nos, melyik üzenet hamis vagy igaz? Mire hallgassunk? Miből tudjuk, hogy nekünk szól-e?

Nagyon egyszerűen. Mint tudjátok Fénylények vagyunk. Kristálytiszta, végtelen Isteni Tudatosság, mely emberi testet visel ezen az utazáson. De nem vagyunk a test. Multidimenzionális Tudatosság vagyunk, milliónyi élettel magunk mögött. Vagyis, a tudás már eleve bennünk van. Hivatalosan nem is kellene senki, aki tanítana minket, nincs másra szükségünk, mint emlékezni. Erre lennének a lények, és fények és üzenetek. Hogy emlékeztessenek minket arra, hogy kik vagyunk valójában, mit is csinálunk itt, és mi a dolgunk. Vezetnek az Ébredéshez; amikor visszaemlékezünk mindenre.

Pontosan emiatt, bennünk van a jelzőrendszer, ami meleg, ha jó úton járunk, és hideg, ha távolodunk. Vagyis, amikor egy üzenetet olvasol, egy emberrel beszélsz, egy szituációval találkozol, akkor ne másokra hallgass, hogy igaz-e vagy sem. Magadra figyelj, hogy mit kelt benned az üzenet például.

Aggodalmat vagy félelmet? Ezek mit okoznak benned? Összehúzódást. És ez milyen energia? Alacsony. Ergó semmi magas nem jön ki belőle. És ez hova vezet? Még lejjebb, még több sötétbe és még több összehúzódásba. Ez kinek jó? A Fénynek? A bolygónak? Neked?

Vagy pánikot kelt benned az üzenet, kicsinek érzed magad, tehetetlennek és védtelennek? Ez mit okoz? Összehúzódást. Miért? Mert erőtlenné tesz. Hol az erőd? Átadtad másnak, magadtól. Mert azt hiszed, és elhiszed, hogy valaki, valahol erőt és hatalmat gyakorolhat feletted. Feletted, aki egy multidimenzionális kristálytudatosságú fénylény vagy. Nem mások veszik el az erőd, hanem te magad adod át, amikor hagyod, hogy mások pánikot keltsenek benned, és azt az érzést, hogy mások kezében van a te sorsod, és energiád.

És akkor ugye a predikciók, amik reményt adnak, majd csalódottságot hagynak maguk után... és magyarázkodást, hogy ki hallotta, kitől olvasta... ezekkel mi a gond? Az, hogy elvonnak a jelentől, és beletesznek egy olyan időpillanatba, ami tőled távol van. Ami majd akkor és ott bekövetkezik. Addig várunk és várjuk, aztán eljön, semmi nagy durranás és tűzijáték, nem szakadt szét a tér, nem villant egyet az agyunk és kezdtünk el repülni tudni egy fél perc alatt. Aztán elszállt a pillanat, és maradt a harag a szomorúság a csalódottság, és a miért nem történt semmi. Mit okozott tehát ez az üzenet? Alacsony energiát ismét. Elvártunk valamit, és nem jött el. Ez kinek jó? És hova vezet? Nem felfelé és nem az Ébredésbe.

Ezen üzenetek nem szólnak hozzátok, és nem vezetnek tovább. Honnan tudod? Mert rosszul érzed magad tőlük. Lehúznak, elveszik az erőd, és limitálnak. Azok azonban, amiben bizsergést éreztek, amitől dobog a szívetek, amik felmelegítenek, és erőt adnak, lendületet és inspirációt, amitől körbe tudnád ölelni a világot, na azok vezetnek haza. És miért? Mert ezekkel rezonál együtt a Fénylény,aki vagy. Mert ekkor meleg a szíved, ekkor tágul a tered, ekkor erősödik és áramlik a fényed... amikor boldog vagy, és elégedett és magasan rezgő. Ezt keressük. Ez az, ami segít. És ez benned van. Nem kívülről jön, nem más adja, és nem más dönti el, hogy ki kap belőle.És nincs időhöz kötve, mert ott van benned, és ő vár rád, hogy végre észrevedd és használni kezdd. Akármikor, amikor készen állsz rá.Nem mástól függ, hanem tőled!

Egyszóval, ne kifelé, befelé figyelj. Ne mástól várd a választ, hanem magadtól. És amikor valami befeszít, lehúz, félelmet vagy aggodalmat kelt benned, akkor kell tudatosnak lenni, és nem engedni be. Akkor az a pillanat a döntés, hogy odaadod-e az erőd, elnyomod-e a fényed, leengeded-e a rezgésed, vagy sem. Tudatos Fénylény vagy, vagy Alvó? Így döntsétek el, hogy egy üzenet nektek szól-e, és segíti-e az Ébredést vagy sem.

De ne felejtsétek el: a reakciók mind utat mutatnak. Érdemes lemenni a mélyükre, hogy miért is reagálunk negatív érzésekkel, mert ezek mind bennünk vannak. ha félelemmel, akkor félelem van bennünk. Ha csalódás, akkor elvárás volt bennünk. Találjuk meg ezeket, és engedjük el. Ezután már nem lesz olyan külső hatás, ami negatív érzést tudna ébreszteni, mert nincs bennünk, amitől negatívan reagáltunk.

Csak a belső számít! Mert belülről építjük kifelé az életünket és a világunkat.Ha belül Fény van, akkor kívül is Fény van. És a Fény a legerősebb, így nem marad sem benne, sem a közelében semmi sötét. Ezért jöttünk. Hogy felébresszük a belső fényünk és bevilágítsuk vele a teret és a Földet. Tartsátok magasan, és világítsatok mindenhol, amerre jártok. Ezért vagytok Fénylények!

Áldás Rátok!

Szeretettel, testvértek, Elsa.

Olvass tovább:

Tudatosság/ Az a bizonyos kritikus kritika

Tudatosság / Az energia természete

Elsa Sol - Mindennapi Tudatosság 2018.11.13.

mindennapitudatossag.com

Fb: Mindennapi Tudatosság

regi: mindennapitudatossag.simplesite.com

fotó: pinterest

Elsa Sol

Sziasztok, Elsa vagyok...  Író, Tanuló, Ébredő, Fénymunkás, Gyógyító, Szabad Lélek

Mindig is spirituális voltam, de igazán 2018-ban kezdtem el írni a Felébredésről és a bolygón érezhető változásokról. Lelkesedésem nem csökkent, néha lassultam, néha száguldottam, de kitartóan haladok. Azóta számtalan lélek csatlakozott az Úton, és cikkeim száma egyre dúsul.

Ha Te is ébredsz, ha Te is változol, ha Te is változást akarsz, tarts velem az oldalon, merülj el a cikkek mélységeibe, és remélem jól érzed magad, válaszokat és segítséget találsz.

Szeretettel, Elsa.

Kapcsolódó cikkek