Hogyan induljak el a Felébredés Ösvényén?

Elsa Sol
2022-02-25
Felébredés

Kedves Frissen az Útra lépett, Ébredező Testvéreim!❤️

Sokan kérdeztétek, hogy egyáltalán hogyan is kezdjetek neki ennek az egész Felébredésnek. Annyi minden infó van, annyi oldal, tan, igazság, okosság, hogy azt sem lehet tudni, hogy mit olvassunk, mit kezdjünk el, mihez kapjunk hirtelen. Lesokkoló a mennyiség, és a mérete az egésznek, így agyonnyom egy perc alatt. De nem kell egyszerre mindent megtanulni, megérteni és megélni. Az Út első szabálya a fokozatosság. Haladj fokozatosan a saját tempódban, ahogy Neked jól esik.

Megpróbálom összefoglalni, hogyan is indul, és mi is az Út.

Amikor úgy érzed, hogy az életed felfordult, tele vagy kérdésekkel, minden átalakul, összeomlik, és minden megkérdőjeleződik, akkor kezdünk el keresni. A hétköznapi válaszok már nem segítenek, nem tudjuk a történéseket velük megmagyarázni. Ettől indul be a keresés, hogy megértsük, mi is történik velünk és az életünkkel. Mivel sokan már régebb óta az úton járnak, ezért rengeteg az olyan cikk, ami nem szól hozzád. Ez nem baj. A fő iránytűd benned van. Olvass olyat, ami érdekel, olyat, ami az éppen aktuális kérdéseidre választ tud adni. Ahogy fejlődsz, mindig lesz új a nap alatt, és lehet, hogy később ismét eléd kerül egy cikk, ami akkor nem, de most már hozzád szól. A Felsőbb Belső Énünk végig vezet, sugallatokkal, gondolatokkal, éppen jó helyen kinyíló oldalakkal, meghallott mondatokkal, és életünkbe belépő segítőkkel. A tudás fokozatosan bontakozik ki előttünk, és bennünk. Nem kell kapkodni; az Út mindig nyitva áll, és senki nem késik el sehonnan. Légy a magad iránytűje, és fejlődésed mértéke.

Az alap témakörök a következők:

1. Ismerd meg az energiát. Tudd meg mi az, mit csinál, mi történik, amikor érezni kezded, hogyan lehet vele gyógyítani, az életünket átalakítani.

2. Ismerd meg a változást. Tudd meg mi a változás, miért indult el benned, és az egész világban. Olvass arról, hogy mi is történik a bolygóval, Gaiával, és ezáltal az emberiséggel.

3. A Felébredés Ösvénye. Olvass az Ébredésről, arról, hogy miért történik, mi ez, és hova is vezet. Tudd meg, hogyan hat a Te életedre, mit hoz magával, és Te hogyan változol általa. Tudd meg mik a Felemelkedés Tünetei, hogy ne kapj frászt minden nap, amikor valami történik.

4. Olvass a csakrákról, az energiatestekről, magáról az energiáról a testben. Tudj meg többet azon részeidről, amikkel egyelőre nem vagy erősen kapcsolódva.

5. Olvass a Földelésről! Olvasd el mi is ez, mire jó, és hogyan kell csinálni. Tanuld meg már korán, és alkalmazd, mert az energia hat Rád minden pillanatban, és onnantól, hogy tudatosan az Úton jársz, még inkább hatni fog. Tudnod kell földelni a magasan rezgő energiákat, hogy stabil maradj.

6. Meditáció! Elején inkább ellazulás. Olvass róla, hogy tudd, mit jelent, és hogyan kell csinálni. Kipróbálhatsz különféle metódusokat. A lényeg az ellazulás és a kapcsolódás Önmagunkhoz. A meditáció az Út alapeleme, mindennapi foglalkozássá kell tennünk, hogy egyre többet és jobban tudjunk kapcsolódni Önmagunkhoz. Hallgass vezetett meditációkat, vagy zenét. Nem kell túlkomplikálni. Csak ülj le kényelmesen, vegyél pár mély lélegzetet, és próbálj ellazulni. Kövesd a belégzés és kilégzés áramát. Érezd Önmagad, ahogy lélegzel. Ellazíthatod az összes tagodat egyesével, hogy elérd az ellazulás állapotát. Csak relaxálj és lélegezz. Találd meg, Neked mi válik be. Légy rugalmas, és áramolj.

7. Ha úgy érzed, hogy érdekel, akkor olvass az angyalokról, földönkívüliekről, előző világkorszakok civilizációikról, a dimenziókról, korábbi életekről, és egyéb földöntúli dolgokról. Tudd meg kik a Fénymunkások, Csillagmagok, Gyógyítók, Látók stb. Ez nem kötelező, de sokat segíthet, ha többet tudunk az igazságról, és arról, hogy több van, mint amit most látunk, vagy hivatalosan tudunk. Érezni fogod, ha hív ez a téma, akkor indulj neki.

8. Kapcsolódj másokhoz! Nem vagy egyedül többé, nem vagy fura, nem vagy nem bepasszoló. IDE passzolsz, és mi egyre többen vagyunk minden nap. Üdvözlünk! Keress testvéreket, barátokat, segítőket, kapcsolódj másokhoz, csoport energiamezejéhez stb. Érezd, hogy együtt vagyunk ebben benne, és mindenki egyaránt fontos része az Egésznek, akik vagyunk.

9. Mindenféle fizikai és lelki változással jár a Felébredés. Tudj meg ezekről többet, hogy nyugodt tudj maradni, amikor tüneteket és változásokat tapasztalsz. Átalakulsz, ez normális. Ám ha betegséget tapasztalsz, keress fel egy orvost, hogy biztos lehess a dolgodban.

10. Tudj meg többet a légzésről, a fontosságáról, hogy mi is a tudatos légzés, és mi mindenre jó. Bagatel dolognak tűnik, de a légzés az egyik legfontosabb lépcső az Úton. A légzésed összekapcsol a Mindenséggel, és Önmagad összes szeletével. Gyógyíthatod magad vele, megnyugtathatod, töltheted, ellazíthatod, vele kapcsolódsz, ha meditálsz, egyszóval fő kulcs az ajtóhoz.

+1. Önmagad megismerése. Igen, tudj meg többet Önmagadról, arról, hogy ember vagy, hogy ez mit jelent. Tudd meg, hogy ki mindenki és mi minden vagy még. Tudd meg ki vagy mi a Felsőbb Éned, hogyan ismerheted meg vagy tudsz kapcsolódni hozzá.Tudj meg többet a valóságról, a karmárol.. Tudd meg mi az egó, és mit csinál. Tudd meg mik a feladataid, mik az előző életek, milyen dolgokat hoztál magaddal. Dolgozz magadon! Merj szembenézni Önmagaddal, és mindazzal, ami ebben benne van. Tisztítsd magad, gyógyítsd magad, fordulj Önmagad felé, mert az igazi válaszok benned vannak... minden más csak emlékeztető.

Hirtelen ennyi jutott eszembe. Rengeteg egyéb témakör, extra információ, tanítások és egyebek vannak még, és ahogy mondtam is, magadra hallgass és magadat kövesd. Amiben kérdésed van, arra keress rá, abban bővítsd a tudásod. Haladj a magad tempójában. Ismerd meg Önmagad és mindezt, ami történik, szép fokozatosan.

Tudd, hogy a Felébredés egy folyamat, és nem egy éjjel alatt zajlik le. Van sok szép és sok rút része is; minden áramlik, az Út is. Légy belátó és türelmes magaddal, és mindenki mással is. Az energia mindenkire hat, de mindenki a saját erejének megfelelően, a saját tempójában fogadja be, dolgozik magán, és fejlődik.

Üdvözöllek az Úton kedves Ébredő! Néha kanyarog, néha puklis, néha mély gödörbe zuhanunk, máskor pedig az égben szárnyalunk. Ez az Út. Önmagunk megismerése, megtisztítása, az összes nem kellő hagymahéj lebontása, hogy azzá legyünk, akik mindig is voltunk, és vagyunk... Teljesség, Fény, Szeretet. Áldás és Fény Testvéreim! Kapaszkodjunk össze, és világítsuk be az egész Földet!

Szeretettel, testvéretek, Elsa.❤️

Olvass tovább! Ezen témakörök számtalan tanító és író tollából olvashatóak. Olvass el többet, és válaszd azokat, amik a te nyelveden szólnak, és a legtöbbet segítenek. Itt természetesen a sajátomat ajánlom😉. A weboldalon és itt az Fb-n is megtaláljátok a cikkeket ezen témákban. Jó olvasást.

Olvass tovább:

Felébredés/ A spirituális út lépései

Felébredés / A felemelkedés tünetei 1-2-3.

Felébredés / A Fénymunkásokról

Felébredés / A Csillagmagokról

Mindennapi 1x1 / A földelésről

Mindennapi 1x1 / Meditációs 1x1

Mindennapi 1x1 / Gyógyítsunk Fénnyel 1 és 2

Mindennapi 1x1 / A tudatos légzés 12 fajtája

Tudatosság/ Az energia természete

Tudatosság / Mitől vagyok Én én?

Tudatosság / A változásról

Elsa Sol - Mindennapi Tudatosság 2018.10.07.

minennapitudatossag.com

regi: mindennapitudatossag.simplesite.com

Fb: Mindennapi Tudatosság

fotó: pinterest

Elsa Sol

Sziasztok, Elsa vagyok...  Író, Tanuló, Ébredő, Fénymunkás, Gyógyító, Szabad Lélek

Mindig is spirituális voltam, de igazán 2018-ban kezdtem el írni a Felébredésről és a bolygón érezhető változásokról. Lelkesedésem nem csökkent, néha lassultam, néha száguldottam, de kitartóan haladok. Azóta számtalan lélek csatlakozott az Úton, és cikkeim száma egyre dúsul.

Ha Te is ébredsz, ha Te is változol, ha Te is változást akarsz, tarts velem az oldalon, merülj el a cikkek mélységeibe, és remélem jól érzed magad, válaszokat és segítséget találsz.

Szeretettel, Elsa.

Kapcsolódó cikkek