Háború vagy Béke?

Elsa Sol
2023-11-03
Felébredés

Háború vagy Béke?

Döbbenet látni, hogy mennyi ember generálja az elméjével a háborút és öldöklést. És mint tudjuk, az elme ereje teremti meg a valóságot. Minden egyes negatív gondolathoz 2,6x több pozitív gondolatot kell gyártani,  hogy ezt az 1 db negatívot kiegyensúlyozzuk. Minden pillanatban, amikor állást foglalunk, amikor ezzel vagy azzal egyetértünk,  akkor energiánkkal azt támogatjuk, a másik oldalt pedig elítéljük. Ha el is ítéled magát az öldöklést,  amikor gondolataid e körül forognak, amikor harag vagy fájdalom ébred benned, rezgésed lezuhan, és elméd a negatív felé fordul. Ebben a pillanatban te magad is részese lettél a negatív teremtésben, még akkor is, ha szívedben érzed,  hogy az áldozatokat támogatod. Az áldozathoz viszont kell egy támadó... így rögtön két energiát erősítesz. Amivel igazán segítünk, ha energiánkkal a békét erősítjük. A szeretetet, az elfogadást, a reményt.

Ezúttal kérek mindenkit, minden felmerülő háborús/öldöklős energia, gondolat után toljuk meg pozitívval. Nem azzal segítünk, ha hangoztatjuk elítélésünket, és nem is azzal, ha ignoráljuk. Azzal segítünk, ha semlegesítjük,  majd pozitívvá tesszük. És ezt bárki,  bárhol és bármikor megteheti. Ebben mutassunk példát! Az új világ,  amit keresünk,  amiért dolgozunk, rajtunk át épül,  bennünk ébred,  általunk válik valósággá...amit teremtünk együtt,  azt éljük meg együtt. Erre gondoljatok, ebben segítsetek! Nem harcosokra, TUDATOS emberekre van szükség! S ha nem hiszed, nézz a múltba és dönts eszerint...Ez a mi időnk, hogy máshogy döntsünk és mást teremtsünk...velem tartasz?

Áldás és Béke Rátok!

Szeretettel, Elsa.

Elsa Sol Mindennapi Tudatosság 2023.11.02

mindennapitudatossag.com

Fb: Mindennapi Tudatosság

Fotó pinterest

Elsa Sol

Sziasztok, Elsa vagyok...  Író, Tanuló, Ébredő, Fénymunkás, Gyógyító, Szabad Lélek

Mindig is spirituális voltam, de igazán 2018-ban kezdtem el írni a Felébredésről és a bolygón érezhető változásokról. Lelkesedésem nem csökkent, néha lassultam, néha száguldottam, de kitartóan haladok. Azóta számtalan lélek csatlakozott az Úton, és cikkeim száma egyre dúsul.

Ha Te is ébredsz, ha Te is változol, ha Te is változást akarsz, tarts velem az oldalon, merülj el a cikkek mélységeibe, és remélem jól érzed magad, válaszokat és segítséget találsz.

Szeretettel, Elsa.

Kapcsolódó cikkek