16 jel, hogy te is Kristály lélek vagy

Elsa Sol
2023-02-23
Felébredés


A kristály gyerekek a 1990-es évektől kezdtek leszületni a Földre, és céljuk a bolygót egy jobb hellyé tenni, fényüket szétterjeszteni, és különleges képességeikkel gyógyítani és harmonizálni a bolygót és az emberiséget. Magas rezgésük és kristályosan ragyogó koronacsakrájuk miatt kapták ezt a nevet. ( Fontos tudni, hogy sok Indigó lélek átkristályosodott az évek alatt, kifejlesztve magukban a Kristály lelkek képességeit és jellemzőit.)


1. Sokuk komoly szellemi képességekkel rendelkezik.

Magas dimenziós bolygókról érkeztek, és frekvenciájukkal képességeiket is magukkal hozták. Könnyebben emlékeznek rájuk és használják őket.


2. Mély kapcsolatban vannak a belső hangjukkal.

Már gyerekként is beszélgetnek magukkal, értik, hogy a Teljességükkel vannak összekapcsolódva. Ismerik magukat, de kellő támogatás nélkül el tudnak veszni az alacsony dimenzió számukra nehezen érthető világában.


3. Nem akarnak sem meggyőzni sem manipulálni másokat.

Mély bölcsesség és tisztaság árad belőlük, és tudják mindennek megvan az ideje. Hisznek magukban, és inkább példát mutatnak semmint magukkal vonszolnak.


4. Erősen földeltek.

Mély kapcsolatban vannak a Földdel, az állat-és növényvilággal. Tisztelik, ápolják, és rezgésükkel folyton emelik, az érkező energiákat pedig levezetik.


5. Hajlamosak az autizmusra, vagy a nagyon introvertált személyiségre.

Sokuk abszolút nem tud összehangolódni a nehéz 3 dimenziós energiákkal, és elzárják magukat. Belső világukat más módon juttatják kifejezésre.


6. Bámulnak.

Úgy néznek, mintha a lelkedbe látnának. És azt is teszik. Azt látják, aki vagy, nem azt, akit mutatsz.


7. Furcsa szemek, szem színek

Gyakran a szemük nagyon különleges, csillogós, mélysége van. Gyakran kör szegélyezi a pupillájukat vagy a szemük nagy és kerek.


8. Fizikailag és mentálisan is érzékenyek.

Sokuk allergiákkal küzd, speciális étrendre van szükségük. Fizikai testük is inkább lágy, törékeny, kényes. Már az új frekvenciák energiáját magukban hordozzák.


9. Spontánok, gyakran tesznek a következményekre.

Tiszták, egyenesek, hajlíthatatlanok. Áramló érzeteiket és inspirációjukat követve gyakran nem állnak be a szabályok és elvárások sávjaiba, és önmaguk teljes szabadságával nyilvánulnak meg.


10. Szeretik a magasat, a mászást, és jó az egyensúlyérzékük.

Szeretnek a magasba törni, belátni a teret, elérni az eget és a csillagokat. nem félnek a bizonytalan lépésektől.


11. Nagyon szeretetteljesek de gyakran nem ismerik a személyes határokat.

Igazi túl-szeretők, túl-megosztók, és gyakran nem értik hol kellene visszalépni vagy teret adni a másiknak.


12.Szeretik magukat táncban, zenében kifejezni.

E kettő folytonos áramlása összekapcsolja őket önnön belső világukkal és a külső világ terével egyaránt.


13. Gyorsan túltöltődnek.

Könnyen túlcsordulnak az érzékek birodalmában, legyen az egy film, egy étel vagy egy kapcsolat. Ez kiégéshez vezethet, mely után időre van szükségük, hogy helyreálljanak.


14. Nehezen viselik a negativitást.

Akár szavak, akár egy esemény, ha negatív löket veszi őket körül, szinte fulladoznak. Magas rezgésük nem tűri és azonnal reakcióra készteti őket. Sokat kitisztítanak és le tudnak vezetni sírás által.


15. Mély szeretettel kapcsolódnak családjuk, kisállataik, barátaik felé.

A tiszta szeretetben fürdenek, felragyognak, erejük megsokszorozódik. Sok ölelésre vágynak.


16. Nagyon őszinték.

Egyenesek és tiszták. Amit helyesnek éreznek, azt kimondják, megteszik. De nyelvezetük lágy, szerető és alázatos. Szívből élnek és beszélnek.


Ha legalább 13-ra igennel feleltél, akkor te is Kristály lélek vagy! Éld meg kincseidet, tárd ki szívedet, áraszd szerető fényedet. Szükségünk van rád. Általad ébred az új világ.


Szeretettel, Elsa.

Elsa Sol - Mindennapi Tudatosság 2023.02.02.

mindennapitudatossag.com

Fb: Mindennapi Tudatosság

fotó:pinterest

Forrás: yourtango.com

Elsa Sol

Sziasztok, Elsa vagyok...  Író, Tanuló, Ébredő, Fénymunkás, Gyógyító, Szabad Lélek

Mindig is spirituális voltam, de igazán 2018-ban kezdtem el írni a Felébredésről és a bolygón érezhető változásokról. Lelkesedésem nem csökkent, néha lassultam, néha száguldottam, de kitartóan haladok. Azóta számtalan lélek csatlakozott az Úton, és cikkeim száma egyre dúsul.

Ha Te is ébredsz, ha Te is változol, ha Te is változást akarsz, tarts velem az oldalon, merülj el a cikkek mélységeibe, és remélem jól érzed magad, válaszokat és segítséget találsz.

Szeretettel, Elsa.

Kapcsolódó cikkek