Te is tapasztalod? - A Felemelkedési tünetek oka és üzenete

Elsa Sol
2023-01-28
Felébredés

Szinte mindenki hallott már a Felemelkedési tünetekről, és az Ébredők nagy része tapasztalta vagy tapasztalja is őket. Ám mik is ezek és miért is érezzük őket?

Az energia emelkedése a bolygón a rajta élőkre is komoly hatással van. Maga a Felemelkedés, azaz, a tudatosság egy magasabb frekvenciára hangolása egy hatalmas evolúciós folyamat, melyben egyes emberekként és civilizációként is részt veszünk. A bolygóra érkező magas rezgésű energiák kódokat, átalakításokat, tisztításokat váltanak ki, hogy a fizikai testünk alkalmazkodni kezdjen és át tudjon hangolódni a tudatosságunkkal együtt erre a bizonyos magasabb frekvenciára vagy dimenzióra. Az érkező energiák hatnak a tudatosságunkra, és beindítanak bennünk egy változást; gyakorlatilag elkezdik stimulálni az embert, hogy helló, ideje átalakulni, emelkedni és tisztulni.

Mivel a fizikai testünk eléggé sűrű és rengeteg lelki lerakódás, belénk nevelt ösztön és hiedelem, traumák és egyéb alacsony rezgésű energiák szennyezik, ezért az átalakulása a "lassan de biztosan" elvét követi. Fokozatosan érkeznek hullámokban az energia löketek, melyek alakítani kezdik; van, amelyik tisztítást vált ki fizikai és/vagy lelki szinten, van, amelyik kifejezetten emeli a rezgésünket, vagy új képességek, lehetőségek magjait hordozza. A Nap, a Hold a csillagok mind hatnak a bolygó változásaira, és így ránk is. Ezek extra energiákat hoznak, és együttesen emelik a fizikai testünk és a tudatosságunk frekvenciáját.

Önmagukban azonban nem tesznek minket egy másik emberré!

Feladatuk és üzenetük, hogy dolgozzunk magunkon. Tudatosan kezeljük, vezessük az energiát, dolgozzunk velük lelki szinten, mélyüljünk el, hallgassunk rájuk a fizikai test jelzésein keresztül, és tisztítsuk meg. Ahol érezzük az energiák érkezését, vezessük tudatunkat oda, és aktívan vegyünk részt az alkalmazásukban. Terjesszük szét a testben, vezessük a földbe, mély levegővel párosítva engedjük ki, ha érezzük, hogy feszít. Ahol lüktet, nyom, ott lélegezzünk mélyeket, töltsük fel fénnyel, érezzünk bele, mit mond, mit üzen, és vezessük ki, alakítsuk át. A fizikai tünetek a test jelzései az átalakulásra, és időszakosak. Ha valami sokszor fáj, nyom és feszít, ha sokáig fennáll, ha túl erős stb. ne hezitáljunk, megyünk orvoshoz, nézessük meg magunkat. Ne fogjunk mindent a felemelkedésre. Legyünk tudatosak, vállaljuk a felelősséget testi és lelki épségünkért és jólétünkért. Ez is a felemelkedés része.

És merjünk a tünetek, nyomások és feszítések mélyére menni; meghallgatni, megtudni, hogy ha nem az energia van elakadva a test egy pontján, mi más mondandója lehet, mit tárolunk ott, ami most jelez? És ha bizonytalanok vagyunk milyen energia érkezik, érdemes mindig kapcsolódni Felsőbb Énünkhöz, akik mi magunk vagyunk, így feltétlenül megbízhatunk benne. Kérjük, hogy felügyelje az energiákat: megfelelő mennyiségű és erősségű és értelemszerűen csak tiszta, magas rezgésű energiák érkezzenek ( bár ő ezt tudja, ez inkább magunknak egy megerősítés és nyugalom). Magunk is állíthatjuk az erősséget, mondhatjuk, kevesebbet vagy lassabban, vagy állj, elég. És vezessük az energiát, ha érezzük az inspirációt, a kreativitást, az áramlást, akkor hajrá, alkossunk, teremtsünk, hozzuk le mindezt a fizikai síkra. Okkal jönnek, okkal indítanak meg bennünk valamit.

A tünetek és érzetek fokozatosan csökkenni fognak, ahogy a tudatosság és a fizika test eléri egymást és felhangolódnak egy magasabb frekvenciára. De a mi kezünkben van a sebesség, és a megélés módja. Hajlékonyság, türelem, alázat és hála, tudatos munka, engedés és alakulás; ezek most az eszközeink. És megéri! Ez egy globális, hihetetlen nagy áthangóldás, így érdemes benne aktívan részt venni, megélni és tényleg elhinni, hogy megcsináljuk!

Áldás és Fény Rátok!

Szeretettel, Elsa.

Elsa Sol - Mindennapi Tudatosság 2023.01.28.

mindennapitudatossag.com

Fb: Mindennapi Tudatosság

fotó:pinterest

Elsa Sol

Sziasztok, Elsa vagyok...  Író, Tanuló, Ébredő, Fénymunkás, Gyógyító, Szabad Lélek

Mindig is spirituális voltam, de igazán 2018-ban kezdtem el írni a Felébredésről és a bolygón érezhető változásokról. Lelkesedésem nem csökkent, néha lassultam, néha száguldottam, de kitartóan haladok. Azóta számtalan lélek csatlakozott az Úton, és cikkeim száma egyre dúsul.

Ha Te is ébredsz, ha Te is változol, ha Te is változást akarsz, tarts velem az oldalon, merülj el a cikkek mélységeibe, és remélem jól érzed magad, válaszokat és segítséget találsz.

Szeretettel, Elsa.

Kapcsolódó cikkek