Depresszió és sötét vagy Boldogság és fény?

Elsa Sol
2023-12-27
Felébredés

Depresszió és sötét vagy Boldogság és fény? -Te mit tapasztalsz?

Sokan vannak most egy mélységbe haladó időszakban, és valljuk be a környezet és az időjárás sem segít, hogy kicsattanjunk a boldogságtól, csak úgy. De ez most pont arra hív, hogy rájöjjünk ismét, teljes mértékben tőlünk függ, hogyan is érezzük magunkat. És félreértés ne essék: természetesen érezheted magad lent és nyomottan és kedvetlenül magyarázkodás nélkül, mert most erre van szükséged, csak legyen a döntés a tiéd és ne a körülményeké. Ha azonban nem akarod rosszul érezni magad, nem akarsz belesüppedni a sötétebb csendes pillanatokba, akkor rajtad áll.

Egy pofonegyszerű módszerrel ki tudod hozni magad.

Mivel a mélység alacsony rezgés, ha jól akarod érezni magad, emelni kell a rezgésed. Bármi, ami jó kedvre derít, amitől boldog leszel, ami megsimogat, az emeli a rezgésed, ergó térkép a magas rezgésű "jól érzem magam"-ba. Emellett az aduász, a hála. A legmélyebb pillanatokban és milliónyi dolog van, amiért hálát tudunk adni. Amint elindítod, mintha apró karácsonyi égőket kapcsolnál fel: minden hálapont egy fénycsöpp. Igen, lehet most épp magányos vagy, de fel tudnál sorolni 5 dolgot, amid viszont van? Lehet épp most megfáztál és beteg vagy, de fel tudsz sorolni 5 dolgot, ami egészséges és csak úgy van? Bárhol is legyen nálad a sötét, a szomorú, a többi oldalra tekintve megtalálod a fényeket. És amint elkezded őket észrevenni, számba venni, felfigyelni rájuk, hopp, melegedni kezd a lelked, fel-felbukkan néhány kevésbé sötét gondolat, átfut rajtad néhány szeretet-suhanás. Igen, melegszel, emelkedsz, fényesedsz. És nem kellett hozzá senki más, semmi más, nem kellett hozzá elmenned, tenned, megfelelned, csak pár perce befelé figyelni, és a sötét és lehúzó helyett, a benned melegen világító fényre pillantanod. Ezt tanítja most a mélység és a homály... befelé figyelj, mert onnan épül a világ.

Nincs olyan sötét, ahol nem pislákol a fény...rajtad áll észreveszed-e, élsz-e vele... bárhogy dönts is, csak dönts és érezd jól magad!

Áldás és Fény Rátok!

Szeretettel, Elsa.

Elsa Sol - Mindennapi Tudatosság 2023.12.11.

mindennapitudatossag.com

Fb: Mindennapi Tudatosság

Fotó: Pintérest

Elsa Sol

Sziasztok, Elsa vagyok...  Író, Tanuló, Ébredő, Fénymunkás, Gyógyító, Szabad Lélek

Mindig is spirituális voltam, de igazán 2018-ban kezdtem el írni a Felébredésről és a bolygón érezhető változásokról. Lelkesedésem nem csökkent, néha lassultam, néha száguldottam, de kitartóan haladok. Azóta számtalan lélek csatlakozott az Úton, és cikkeim száma egyre dúsul.

Ha Te is ébredsz, ha Te is változol, ha Te is változást akarsz, tarts velem az oldalon, merülj el a cikkek mélységeibe, és remélem jól érzed magad, válaszokat és segítséget találsz.

Szeretettel, Elsa.

Kapcsolódó cikkek