Arról aki vagy(ok), és akinek mutatod magad/m

Elsa Sol
2024-04-28
Felébredés

Rengetegen írtok és konzultációkon is rendszeresen felmerült kérdésként, hogy, hogyan kapcsolódok másokhoz, mit mutatok ismeretlenek felé, felvállalom-e a gondolataimat (hisz még képem sincs és a nevem is írói álnév), hogyan élem meg a mindennapokban és a környezetemben önmagam.

Mindig elmondom, hogy én pont azt mutatom idegenek felé, amit itt is,  amit ismerőseim felé is, de persze  megszűröm, hogy ki hol tart, mennyit tud befogadni. Manapság, amikor mindenki lehet, aki akar, szerethet akit akar, úgy érzem, hogy spirituálisnak lenni már nem egy nagy dolog, sőt, lassan boldog-boldogtalan annak is vallja magát, még ha amúgy köze sincs az önismerethez vagy tudatossághoz. Régebben valóban a fura kategóriába soroltak; cuki de nagyon furi:)  Semmi gond, sosem akartam más lenni, egy lenni a sorban:) De manapság, magasról tojok rá, hogy ki mit gondol, sőt! Ha valaki bámul, hát rámosolygok; ha kérdése van, válaszolok. És igen, tényleg megtaláljuk egymást; érzi mindenki a másik energiáját, érzi a nyitottságot vagy ellenállást. Nem bánom, ha a buszon valaki elmeséli az életét vagy segítséget kér; hallgatok, adok; sokszor csak egy fül kell, hogy hallják saját magukat. Én senkit nem váltok meg (már :)), senkit nem terelek sehova, jönnek maguktól, mert érzik. És aki rezonál velem, rezonál veled, megtalál! A kedvesség, a mosoly nemzetközi, a szeretet univerzális, végtelen és a legszorosabb kötelék a lények között.

Ne felejtsétek el, Ti-Mi mutatjuk az utat, mi tartjuk a Fényt, mi törjük át a teret, mi horgonyozzuk a magasabb dimenziókat ide a mi síkunkra! Legyetek hát azok, akik tényleg vagytok, akik jöttetek, hogy legyetek; aki pedig furán néz, annak mutassatok más utat, mutassatok példát, mutassátok meg kik vagytok és hagyjátok, hogy megtaláljanak azok, akik keresik a fényt és bennetek meg is találják:)

Áldás és Fény Rátok! Ragyogjatok, ezért jöttünk:) Fényre fel:)

Szeretettel, Elsa.

Elsa Sol-  Mindennapi Tudatosság

Mindennapi Tudatosság 2024.04.24.

mindennapitudatossag.com

Fotó pinterest

Elsa Sol

Sziasztok, Elsa vagyok...  Író, Tanuló, Ébredő, Fénymunkás, Gyógyító, Szabad Lélek

Mindig is spirituális voltam, de igazán 2018-ban kezdtem el írni a Felébredésről és a bolygón érezhető változásokról. Lelkesedésem nem csökkent, néha lassultam, néha száguldottam, de kitartóan haladok. Azóta számtalan lélek csatlakozott az Úton, és cikkeim száma egyre dúsul.

Ha Te is ébredsz, ha Te is változol, ha Te is változást akarsz, tarts velem az oldalon, merülj el a cikkek mélységeibe, és remélem jól érzed magad, válaszokat és segítséget találsz.

Szeretettel, Elsa.

Kapcsolódó cikkek