Az érzéssel kormányzás hete - Miért figyeljük, hogyan érezzük magunkat?

Elsa Sol
2022-11-28
Felébredés


Nagyon érdekes tapasztalásokon megyünk keresztül, és nagyon könnyű most elveszni a valóságok kavargásában. Nehéz elhinnünk néha, de mi magunk teremtjük a valóságunkat, és a mostani hetek segítenek, hogy ezt aktívan is megtapasztaljuk.

Egyetlen dolgot kell tennünk, hogy a most érkező energiákat a legjobban be tudjuk fogani: beleérezni. Azt kell követnünk, ami felfelé visz; és hogy ez mi? A boldogság energiája. Azaz, akármikor, amikor képesek vagyunk a boldogság mellett dönteni az aggodalom, félelem, harag helyett, akkor csatornát váltunk. A sötét és komor thriller helyett egy misztikus emelő, ébresztő filmet kezdünk látni. Sokan tapasztalják, hogy az életük egyes területei csapások sorozatán megy át, és a többi azonban ragyog, besorol, fejlődik és sikert sikerre halmoz. Azért fontos, hogy észrevegyük a hihetetlen különbséget, mert ez mutatja, hogy mekkora különbségek vannak a hozzáállásunkban, s ezáltal a realitásban, amit tapasztalunk. Ahol az örömre szavazunk, ott az energiánk felhangolódik a Forrás energiájára és önteni kezdi ránk az áldást. Ahol behúzzuk a féket, hagyjuk lezuhanni a rezgést mert elborít a harag, vagy összeszorít az aggodalom, ott eltávolodunk a Forrástól, és energiánk lesüllyed a mélytenger szintjére; itt sötét van és botladozunk. De itt látjuk igazán, hogy senki más nem teszi ezt velünk, hanem ez a mi saját tudatos/tudattalan döntésünk.

A felébredés utazása az érzésről szól, mert a magasabb dimenziókban már az érzés kormányoz minket, és ezzel állítjuk be a tapasztalásunkat és vele a realitást, a dimenziót, amit tapasztalunk. Tehát: kövesd a belső hangod, az érzést, amit kivált belőled egy szituáció, egy ember, egy film, egy hely. Ami melegít, emel, boldoggá tesz, arra menj. Ahol összehúzódsz, megijedsz, aggódni kezdesz, onnan távolodj. Ami folyton visszatér, oda pillants be, és hívd elő, hogy az alacsony rezgés fel tudjon hatolni a magasabb frekvenciákra (haragra elfogadás, félelemre szeretet, aggodalomra magabiztosság stb). Ne feledjétek: multimenzionális tudatosság vagyunk fénytesttel és fizikai testtel. Bennünk a jelzőrendszer, ami vezet! Csak merjük követni, mert egy dolga van: hazavezet!

Áldás és Fény Rátok!

Szeretettel, Elsa.


Elsa Sol - Mindennapi Tudatosság 2022.11.28.

mindennapitudatossag.com

Fb: Mindennapi Tudatosság

fotó:pineterst

Elsa Sol

Sziasztok, Elsa vagyok...  Író, Tanuló, Ébredő, Fénymunkás, Gyógyító, Szabad Lélek

Mindig is spirituális voltam, de igazán 2018-ban kezdtem el írni a Felébredésről és a bolygón érezhető változásokról. Lelkesedésem nem csökkent, néha lassultam, néha száguldottam, de kitartóan haladok. Azóta számtalan lélek csatlakozott az Úton, és cikkeim száma egyre dúsul.

Ha Te is ébredsz, ha Te is változol, ha Te is változást akarsz, tarts velem az oldalon, merülj el a cikkek mélységeibe, és remélem jól érzed magad, válaszokat és segítséget találsz.

Szeretettel, Elsa.

Kapcsolódó cikkek